Türk telekom ilamsız ödeme emri
2011 Mart ayında internet üzerinden telefon aboneliği başvurusu yaptım.Aynı gün içinde Yalın internet başvurusuda yaptım ve telefona gerek olmadığından iptali için aradım.Bana hattı bağlamaya gelen olursa bağlatmayın dediler.Zaten kimse gelmedi bende herhangi bir sözleşme falan imzalamadım.Ama Ağustos ayında bana borcum olduğuna dair ihbarname göndermişler aynı gün içersinde telekoma itiraz ettim zaten sözleşmeniz dosyanız falan yok sorun olmaz silinir demişlerdi.Ama 27 aralık ta bana ilamsız ödeme emri göndermişler İlgili icra dairesine gidip borcum yok diye dilekçe verdim ve telekoma tekrar şikayet dilekçesi oluşturdum.Bundan sonra yapacağım başka bir şey varmı karşı dava veya tazminat davası falan açayım mı? evime gelen icra kağıdı yüzünden eşimle huzursuzluk yaşadım.
Cevap: Türk telekom ilamsız ödeme emri
Süresi içerisinde, İcra Müdürlüğü'ne itiraz dilekçesnizi verdiyseniz şu aşamada yapmanız gereken başka bir işlem yok. Karşı taraf itirazın iptali davası açarsa, o aşamada savunmanızı yaparsınız.
Ancak, Telekomdan sözleşmeniz ve adınıza kayıtlı bir telefon hattı olmadığına dair bir yazı talep edebilirsiniz. Size sözlü olarak söylediklerini, yazılı olarak isteyin.