Cevap: Dıgıtürk İşgüzarlığı
Bulunduğunuz yerdeki tüketici derneğine dilekçe ile müracat edin.
@metehan50 Cihaz ile kutuyu Teslim etmen gerktigini sana yazılı olarak teblig etmemişler ise tüketici derneğine dilekçe ile müracat etmeniz yeterli olacaktır
Sayın Blupanel,cevabınız için teşekkürler.Evet bana hiç bir zaman cihazı teslim etmem gerektiğini yazılı veya sözlü olarak yada sms yoluyla bildirmediler.Ta ki hukuk bürosundan hakkımda alacak işlemi başlatıldığına dair sms gelene kadar haberim olmamıştır.Telefon açarak madur durumuna düşürüldüğümden ödeme yapamayacağımı bildirdim.Bana,sözleşmede bu maddenin olduğunu bu sebeple bu parayı tahsil edeceklerini söylediler.Bende karınca duası gibi yazılan ve okumak için mercek bulundurulması gerekli olan bu tür sözleşmeleri okuyup okumadıklarını sordum.Cevap olarak böyle sözleşmeleri okumadan imza attıklarını söylediler.Ben de icra işlemleri başlatılması durumunda itiraz edeceğimi,yüreğiniz varsa yerel icra mahkemesine gelerek davayı savunursunuz dedim. Ama benim bir başka konu da itiraz halinde benim ikamet ettiğim mahkemede mi dava görülecek? Cevap verirseniz sevinirim.Saygılarla...