Ev sahibim icraya verecekmiş
Öncelikle bu siteyi kuranlara çok teşekür ediyorum..
Adana da 20,08,2010 da ev sahibi istanbulda olan bir evi kiraladım ilk bir yıl ev sahibimin adana gayrimenkul danışmanı vardı ve hiç bir sorun yaşamadım..Ne yazıkki adana danışmanları istifa edince bizim evle ilgilenen bi şirket ortaya çıktı bu arada adanada 120 adet gayrimenkulu bulunmakta ev sahibimin...kira sözleşmem 3 yıllık ..geçen yıl bütün aylık kira bedelini aydan aya bankamatikten şirket yetkilisi adına yatırdım...20,08,2011 de yeni yıla geçiş yaptık kontratım gereği tefe tüfe oranında zamlı bişekilde kirayı yatırmaya devam ediyorum..ama ne olduysa 3 aydır sürekli icrayla tehdit ediyorlar 3 aydır kiranız gözükmüyor diye .bugün bankamatik dekontlarını mail yoluyla yolladım..sorunu çözeceğimizi zannediyordum ama bu defada geçen yıla ait 6 aylık kira borcum olduğunu söylediler..ne yazıkki geçen yılki dekontların üzerindeki yazılar uçmuş o yüzden yeni seneye geçince dekontları yırtmıştımm..şirket yetkilisiyle tartışmaya girdim yatırdığımı söyledim..tartışma uzayınca bizim oturduğumuz evin kira raiş bedeli daha yüksek gözüküyormuş ve bu senenin kira artırımını %40 artırma yapacaklarmış..ben itiraz ettim ..geçen seneden hesapta yok diye iddaa ettikleri para içinde icraya başvuracaklarmış ..Benim ne yapmam gerekiyor kirayı artırmak için sürekli taciz ediliyorum yöneticiyi arıyorlar kapıcıyı arayıp icraya verdik kapısını kırdırtıp eşyaları alacaz diyorlar ne yapmam gerekiyor..Güçleri var diye sineme çekip evden defolup gitmemmi lazım...Yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Ev sahibim icraya verecekmiş
Bankadan ilgili aylara ilişkin döküm isteyebilirsiniz.
Cevap: Ev sahibim icraya verecekmiş
Gayrimenkul danışmanı olduğunu belirttiğiniz kişinin blöf yaptığını düşünüyorum. Elinizdeki dekontların örneklerini her zaman banka kayıtlarından çıkartabilirler. .%40 Kira artışını kafasına göre yapamayacağı gibi icra takibine başvurulduğu takdirde mutlaka bir avukata danışın ve itiraz sürelerine dikkat edin.