-
Rapor
Eşimle 6 Ay Oldu Ayri Yaşamaktayiz.ayrilali Daha 4 Gün Olmuştu Ki Eşim Beni Savciliğa şikayet Edip Kendisini Ve Annesini Tartakladiğimi Söylemiş.savcilik Eşim Ve Annesinden Rapor Istemiş.bu Olaydan Sonra Boşanma Davasi Açtilar. Fakat Böyle Bir Olay Giç Yaşanmadi.olay 24.08.2005 Tarihinde Oldu Ve 16.01.2006 Tarihinde Savciliğa Rapor Iletildi.raporda 11 Madde Var Ve Bu Maddelerde Ne şimde Nede Kayin Validemde Her Hangibir Darp Olayina Veya Tartaklanmaya Rastlanmadiğini Sadece çok Basit Bir Tibbi Müdahale Olduğunu Ama Bu Müdahalenin Ne Olduğunu Yazmamiş.şimdi Savcilik Benim Hakkimda Mahkemeye Sevk Etmiş Eşim Için 4 Aydan 1 Yila Veya Para Cezasina Annesi Için Olay Onun Evinde Olduğu Söyleniyor 4 Aydan 1 Yil 6 Aya Kadar Hapis Veya Para Cezasi Istemekte. Bu Raporda Yazilanlara Göre Ki Başka şaitleri Yok Ve Boşanmayi Gerçekleştirmek Için Yapildiği Belli çünki Boşanma Davasindada Annesi şait Buradada Annesi şait.ben Boşanmayi Istemedim Diye Böyle Yapiyorlar.bir Ceza Söz Konusu Olurmu.saygilarimla Yardim Edenlere çok Teşekkür Ederim.
-
eğer rapor açıkça müştekinin darp edilidiğini belirtiyorsa, şahit de darbın sizin tarafınızdan gerçekleştiğini beyan ediyorsa ceza almanız muhtemel ancak alacağınız ceza para cezasına çevrilip ertelenecektir.
-
Sayin Santor.rapor Bir Günlük Bile Aslinda Rapora Bile Benzemiyor.raporda Darp Veya Başka Bir şeye Rastlanmadiğini Sadece çok Basit Bir Tibbi Müdahale Ile Geçiştirileceğini Söylüyor.bu Basit Raporu Verende Genel Cerrahi Doktoru.anlam Veremediğimiz Bu.ben Dövmedim Ve Devam Eden Bir Boşanma Davasi Var.raporun Içeriği Bu.