-
İşte bu da adalet
selm ben mehmet RİZE den yaziyorum ben istanbul mahkumu olup ceza evinden tahliye olduktan sonra almiş olduğum cezanin fazla bir bolumunu yattiktan sonra her nedense yaklaşik olarak 2/5. yil dir yargitay kararini bekliyorum halende o dosyam hakkinda bir karar vermiş değil kaldiki bu dosyama bu kadar israr etmem de onaylanmasi için devletimizin çikartmişm olduğu eski hükümlülerin iş kanunu hakkindaki yasadan bile bu zaman içinde yararlanamiyorum çunkü yaklaşik olarak 3 yil ceza yattim ama yargitay onaylamadan tipki sabikasiz bir insan konumunda olduğumu solüyorlar sizlerden ricam bu konu hakkinda bana bilgi verilmesi ne kadar daha beklemem gerekeceğini bilmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim inanin teşk
-
Merhaba,
Açıkçası bir paragrafı bir cümlede yazdığınız için sorunu anlamak pek mümkün olmadı. Tek anladığım yargıtaydan bir onama kararı beklediğiniz ama o onama kararının da bir türlü gelmediği... Tabi ki bunu da doğru anladım mı bilemiyorum:) Biraz daha açıklayıcı ve net yazabilirseniz sanırım iyi olur.
Saygılarımla.
İyi günler.
-
Benim anladığım üyemizin suçtan dolayı tutuklu yargılandığı davanın sona erdiği ve temyize gidildiği,
Kim dediyse doğru demiş temyiz sonucu yargıtaydan gelmediği sürece mahkumiyet veya beraat kesinleşmez dolayısı ile şuanda yargıtayda bulunan dosyadan dolayı hükümlü sayılamazsınız diye biliyorum bende..