Vodafone ile mahkemem var
merhaba arkadaşlar vodafone dan 24 ay sure ıle kontratlı nokıa telefon aldım.2 aysonra bozuldu.neyse servıs 75 tl ucret ıstedı bende tuketıcı haklarına basvurdum.bılırkısı benı haklı buldu telefonda problem oldugunu soyledı.ucretın ıadesıne karar verdı.vadofone gıttım paramı ıstedım bızı ılgılendırmez bız telefonun uretıcısı degılız bız satıcıyız parayı nokıadan ısteyın dedıler ve karara ıtıraz etmısler.neyse mahkemegunu geldı gıttım karsı taraf gelmedı hakım kararı dusurdu.tuketıcı haklarına tekrar gıttım gıt paranı al ıcraya ver dedıler.vadofone muhattabın ben degılım dıyor bende dıyorum sızden aldım.tekrar mahkemeye ıtıraz etmısler sımdı pazartesı mahkemem var.sonuc ne olur sızce arkadaslar ne yapmalıyım
Cevap: Vodafone ile mahkemem var
Tüketici kanunu açıktır.Üreten ,satan ,hepsi sorumludur.Mahkeme aynı mahkeme ise,yani aynı dosya üzerinde düşen dosya tekrar size tebligat yapılarak canlandırılmışsa ,duruşmasına katılıp sonuca göre hareket edeceksiniz.
arkadaslar sımdı teblıgatı elıme aldım saat kacta mahkemem dıye 19 u zannedıyordum 14 undeymıs.katılamadım yanı :( ne yapmalıyım sımdı aleyhıme karar verılmıs mıdır ?
Dosyaya gidip bakacaksınız.İtiraz kabul mü edilmiş red mi edilmiş.?