Cevap: Mamak askeri cezaevi
Askeri mahkum getirip götürmede bulunmuştum.İçerisinde ki yaşam tahmin edersiniz ki zor(sivil cezaevlerinde de bir yatakta bir kaç kişinin yattığını ve zor şartlar olduğunu duyuyoruz).Dinlediklerimden çıkardığım sonuç şöyle olmuştu ozamanlar.Normal bir insanın yaşam standardı(özgürlük, barınma, ısınma, kişisel bakımına ve kendine zaman ayırma, dilediğini yeme, istediği gibi davranabilme, dinlenebilme vs.) sivil hayatta 100 ise askerde doğal olarak bu 10-20 arasına askeri cezaevinde de 3-5 arasına düşüyor.Askeri cezaevinde de kural dışı davranışa devam edenleri de kibarca uyardıklarını duymuşluğum yok.Yani içinize su serpecek bir şeyler söylemek isterdim ama bildiklerim ve gördüklerim bunlardı.Bizzat içinde yaşamış varsa onlar daha detaylı bilgi verebilir.Geçmiş olsun.
cevabınıza teşekkür ederim inş orada kalmış birileri okurda biraz anlatır bilgilendirir gerçekten merak içindeyiz
Mamak askeri cezaevinde kalan kimse yokmu arkadaslar
arkadaslar bazı iletilerde okuyorum orada bulunan arkadaslar bayağı var günlerdir bakıyorumda mamak as.c.evinde kalan bir arkadaş sevabına anlatıp yazıp paylaşmamış lütfen bilen arkadaslardan birisi 5 dakikasını ayırırsa sevineceğiz :)))
Neden bir yazi ile Gen.Kur. Bsk.ligina duyurmuyorsunuz ?
( ayni yazi icin KKK'ya geregi, Gen.kur ve Basbakanliga bilgi, seklinde yazacaksiniz )
Eger kural disi bir islem ya da eylem varsa, titizlikle incelenir ve geregi yapilir.
Inancim bu.
2002 yılında mamakta bulundum şartlar normal cezaevine göre cok agırdır. nasıl anlatmam gerektigini bilemiyorum 6 ay kaldım ilk 1 ay içerisinde ben burda ölür kalırım diye düşünüyordum ama daha sonra insan vucudunun sınırlarının nekadar ortama uyum sagladıgını farkettim sadece şunu söyliyeyim cezaevine sabah 9 da sokmuşlardı tahliyem sabah 9 da olması gerekiyordu saat öglen 2 de olmuştu o 5-6 saat hayatımın en kötü zamanıydı bu 5-6 saat ortamı anlamanız için yeterlidir sanırım