Bosanmalarda temiz göndermenin faydası olur mu?
Selam arkadaslar ben 4 yıldır evliyim eşimle en küçük bir nizah yüzünden yuvam dagıldı eşim bosanma davası actı ve 2 celse de bosandık mahkeme 2 yasındaki cocugumu annesine verdi bana cocugumu 2 haftada da 1 gün görecegimi ve 400 tl aylık nafaka bedeli 25000 manevi tanzimat kararı verdi. ben de kisilik haklarıma sardırı için ben de temiz göndermeyi düsünüyorum bir degisen netice olur mu mu acaba yani nafaka bedelinin düsürülmesi tanzimat düsmesi cocugumu göre günümüm cogalması karar veril mi acaba ? bir de
Temiz gönderme sonucu 1 yıl ve 1,5 arası degisiyormus sonuclanması o zaman için de faiz birlikde mi ödeme yapacagım o zaman na kadar resmi olarak bosanmış olacak mı
Cevap: Bosanmalarda temiz göndermenin faydası olur mu
cevap verecek kimse yok mu
Cevap: Bosanmalarda temiz göndermenin faydası olur mu
Hem boşanmayı hemde tazminatı temyize taşıyabilirsiniz..temyizden çıkacak netice hakkında yorum yapmak imkansız. Ayrıca tazminatı temyize taşıyabilmeniz için tazminat miktarını ve olası faiz miktarını teminat göstermeniz gerekmektedir. 25.000TL çıkan rakam çok yüksek..muhtemelen karşı tarafın delilleri daha ikna edici ve tabiki pozitif ayırımcılık etkisinide düşünmek gerekir. Bu davayı sizin adınıza yürüten vekiliniz size en doğru yolu gösterecektir.Kolay gelsin.