-
Nafaka
Merhaba 2005 yılında acılıp 2008 yılında sonuclanan bır bosanma davası var.mahekeme anne ve cocuga dava acıldıgında nafaka ve bıtımınde devam etmesı ıcın her ıkısıne nafaka karar verdı.yıne bosandıgım kısı 2008 de icra ceza mahkemesıne nafaka yı odemememden dolayı davava acıyor 4 ay sonrasında 2008 yılında karara baglanıyor gerekcelı karar yazıldı dıyor ama gıdıp almadımda bana teblıgatda yapılmadı (edevlet portalından) ogrenıyorum. sormak ıstedıgım konu su cocugu gormeme 4 yıldır musade etmıyor kaldıkı mahkeme kararı var sebebıde nafaka yatıramamam gormek ıstersen cocu ceza evıne gırersın dıyor malum ıssızlık ben kendı gecımımı zor saglarken 400 tl yatırma ımkanım yok.ne yapmalıyım mahkeme suresınce ve mahkeme bıttıkden sonra para yatıramadım buna ıstınaden cocugu goremessın dıyor elınde bır koz olarak kullanıyor maddı durumu ıyı kendı ısyerıde var . ben mahkeme kararı ıle cocu gormek ıstesem (karar elımde var) gerıye donuk butun nafakaları talep edebılırmı veya ızlemem gereken bır yol varmıdır yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım..kızımı enson 4 yıl once 2 yasındaydı gordum ara ara 4 yıldır goremıyorum....
-
Cevap: Nafaka
sayın eskaza61;
https://www.hukuki.net/showthread.php...i-ve-gerçekler
Bu linge tıklayarak okuyunuz size yol gösterecek ve fikir edineceksiniz..