Rent a car dolandırıcılığı
arkadaşlar merhabalar..<br />benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...<br />antalya da araç kiralama işi yapıyorum..<br />6 nisan 2011 de kiraya verdiğim aracım sahte belgelerle noter den satılmış.<br />araçta gps olduğundan, aracı bulup polis zoruyla yeni sahibinden yeddi emin olarak teslim aldım.<br />15 ekim 2011 de failler yakalandı. suçlarını itiraf ettiler ve şu an cezaevindeler..<br />benim merak ettiğim:<br />1:polisteki ifademde rent a car yaptığımı söyledim..kısmen doğru. seyahat acentasında çalışıyorum ama aracımın rent a car olarak kaydı yok şirkette.. yani el altından kiraya veriyorduk...yakında mahkemeye çıkacağım..bana bundan dolayı bir ceza verirler mi? verilirse cezadan kurtulmak için nasıl bir ifade vermeliyim? <br />2:aracı tekrar üzerime alıp kullanmam ne kadar sürer..savcı bey le konuştum. sadece ağzından uğraşıyoruz. burada bir tek senin derdinle uğraşmıyoruz diye azarlandım..<br />3:aracın muayene zamanı geçti artı mtv si ödenmedi..devamlı üzerine faiz biniyor.. bunları kim ödeyecek? lütfen bir cevap.bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan..şimdiden teşekkürler.
Cevap: Rent a car dolandırıcılığı
konuya alakadar olacak birileri vardır diye umuyordum.. bu sitenin üye sayısından şüphe etmeye başladım........
Neden <br /> yazdınız her yere? Okuyacak olanın da okuyası kalmıyor.
her yere yazmışşam özür dilerim..ama ben de bir adet gözüküyor.....böyle bir olay başından geçen ve ya duyan yok mu??
en azından şu kısımda:
"alar..<br />benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...<br />anta"
iki tane </ br> görüyorum.