Basit Yaralama Davasını Geri Çekme?
Merhaba,
Abim ile kavga ettim ve kendisini mahkemeye verdim, geri çekmem için dilekçeyi nasıl yazmam gerekli acaba? Dilekçeyi Çağlayan adalet sarayında hangi bölüme vermem gerekiyor? Baya karışık orası ve gereğince büyük. Hangi bölüme teslim edeceğim dilekçeyi? :alala
Saygılarımla, iyi forumlar.
Ali Bozdoğan.
Cevap: Basit Yaralama Davasını Geri Çekme?
Mahkeme kalemlerinden birine danışacaktık sanırım. Hangisi acaba ve dilekçe örneği atabilir misiniz acaba? Nasıl yazacağım bilmiyorum ve internettekiler benim konuma uymuyor pek.
Hakkında dava açıldı mı? Aile içinde gerçekleşmişse yanılmıyorsam resen soruşturmaya tabi,yani şikayetten de vazgeçseniz soruşturma devam eder.Bu na rağmen ,İlgili savcılığa veya dava açılmışsa ilgili mahkemeye ;
.......... Sayın Mahkemesine,Savcılığına
Dosya veya Savcılık No:
Dosya ile ilgili olarak yapmış olduğum şikayetten vazgeçiyorum.Anlaştık barıştık.
imza .........şikayetten vazgeçen ,müşteki student.
Alıntı:
sonyaka34 rumuzlu üyeden alıntı
Hakkında dava açıldı mı? Aile içinde gerçekleşmişse yanılmıyorsam resen soruşturmaya tabi,yani şikayetten de vazgeçseniz soruşturma devam eder.Bu na rağmen ,İlgili savcılığa veya dava açılmışsa ilgili mahkemeye ;
.......... Sayın Mahkemesine,Savcılığına
Dosya veya Savcılık No:
Dosya ile ilgili olarak yapmış olduğum şikayetten vazgeçiyorum.Anlaştık barıştık.
imza .........şikayetten vazgeçen ,müşteki student.
Çok çok teşekkür ederim yardımınız için. Evet aile içi tahmin ettiğiniz gibi. Ailem barıştırdı tekrardan, araya amcamlar girdi.