temyiz eğer olursa...yeni bir avukat bulmam mı gerekir...ve bi de sonuçlanacak olan davamda kendi avukatımdan maddi anlamda ne gibi talepler(sıkıntılar)olabilir...beni kazıklar mı...
Printable View
temyiz eğer olursa...yeni bir avukat bulmam mı gerekir...ve bi de sonuçlanacak olan davamda kendi avukatımdan maddi anlamda ne gibi talepler(sıkıntılar)olabilir...beni kazıklar mı...
Soru gerçekten ilginç.Bahsettiği kişi kendi avukatı.Malesef avukatlara bakış azımsanmıyacak oranda bu şekilde.Bir kişiyi müdafa ederek ona en yakın olması gereken kişilere böyle yaklaşılmasını doğru bulmasam da suçun tamamen vatandaşta da olmadığını düşünmeye başladım.Umarım yanılıyorumdur.Avukatlığın en güvenilir ve en saygın mesleklerden biri olduğuna düşünüyorum.Sorunuza gelince.Bir avukatın müvekkiline karşı dediğiniz şekilde davranacağını sanmıyorum.Kolay gelsin.
Sizi zavallı mahkuklar. Avukat sizi neden kazıklasın. Sahiden zavallı bir zihniyetin mahsulusunuz. Avuktanız siz değil feriştahınız gelse sizi kazıklamaz. Çok şey diyesim var ama demeye dilim errmiyor.
maalesef avukatım davamla bile ilgilenmemekte ve parasını almasına rağmen...umutlarım tükendi...
mağdur olan benim ve neden burda aynı meslekten arkadaşlar idealist davranıp kötü sözler sarfediyorlar...Allah yardımcım olsun
beş parmağın beşi bir değil maalesef. aynı durumu bizde yaşadık. ikinci kez avukat tutmak zorunda kaldık. ancak ondan sonra kazanabildik davamızı . ilk avukatımız bazı duruşmalara bile gitmemiş. neyse. çok iyi avukatlarda var tabiki. ama 1 kötü 1000 iyiyi unutturur. insanların hafızasında iyiler değil olumsuz örnekler daha canlı kalır.
imkanınız varsa değiştirin bence. temyize giderse ilgilenmem ne demek? o kişiden fayda gelmez size...
Azazelo6 nın fikirlerine katılmamak mümkün değil.Avukatlara yönelik bir saldırı yok ki, kişi kendi avukatını şikayet ediyor.Hemen meslek dayanışmasına neden giriyoruz anlaşılır gibi değil.
Madem Avukatlar ,dokunulmaz kişiler ,yanlış yapmaz varlıklar.........O zaman disiplin soruşturmaları SPOR olsun diye mi açılıyor......meslekten atılmalar,uzaklaştırmalar,GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN cezalar ............
Demekki , illegalin söylediği gibi aramızda ZAVALLI MAHLUKLARDA yok değil.........
Bu mahluklar yüzünden ,Bizde genelleştirmeye tabi tutulup ,haksız ithamlara maruz kalmıyor değiliz.........
Bu nedenle KÖTÜLERİ DEŞİFRE ETMEMİZ gerekir.........bundan kimse gocunmamalıdır..........
Avukata olan güven ve saygı bundan sonra gelir.........
Her mesleklerden cingöz insanlar çıkar bunu unutmayın.Hiç kimse genel olarak, doktorları,avukatları,bakkalları,manavları,berberl eri,makina mühendislerini,şöförleri,gazetecileri,polisi,asker i,kısaca bütün meslekleri.Ne karalama,ne de aklama hakkını kendinde görmemeli.Zavallı duruma düşmemeli.
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim sayın illegal,sahiden üslubunuzu söylemeye benim de dilim ermiyor..
Konuya uygun cok guzel bir hikaye var. Sanirim duymayaniniz yoktur. Avukat bir babanin oglu avukat cikmis. Babasinin yillardir sonuclandirmadigi bir davayi tek seferde girip kazanmis ve direk babasina gidip mujdeli haberi vermis. Babacim senin yillardir kazanamadigin davayi kazandim demis. Babasi da aferim oglum ben seni o davadan kazandigim paralarla okuttum bakalim sen ne halt edeceksin bundan sonra demis. :))