29 yaşındayım memurum ve Aralık'ta tecilim bitiyor, tecil yolları hakkında bilgi istıyorum
Başlıkta da belirttigim gibi sınırdayım ve unıversıte 2.sınıftayım.
saglık raporuyla nasıl tecil ederım ya da yaş küçültme işlemi ne kadar işe yarıyor?
degerlı hukukcu arkadaslardan bır yol ıstıyorum sadece 2 yıl erteletmem lazım 2 yıl sonra gitmem lazım.
Bedelli demeyın cunku param yok borç batagına saplanmıs durumdayım.
Lütfen bır yol gösterın saygılar.
Cevap: 29 yaşındayım memurum ve Aralık'ta tecilim bitiyor, tecil yolları hakkında bilgi istıyorum
arkadaşım bende seni durumundayım ama yaşım 26 aralıkta bitiyor kurum senin bir celp dönemini erteler tahmini 6 ay civarında herkes kaçıyor takip eden yok artık kimse seni kolundan tutup götüremiyor ama bunu dedim diye bana kapılma sen gene yasal haklarını öğren olmadı mecburum dersen kaç benim bildigim 32 yaşında askere gitmemiş memurlar var bir yol bulunur elbet allah kolaylık versin
Cevap: 29 yaşındayım memurum ve Aralık'ta tecilim bitiyor, tecil yolları hakkında bilgi istıyorum
askerlimi inzibat olarak yaptım askerlik süresinde sizin gibi kaçak adam topladık hepsi de paşa paşa yapıyo sizde yapacaksınız boşa çabalamayın.ondan sonra özgürsünüz...
İzzetcevap için tşk ederim. acaba 3 yıl askere gitmesem sürekli para cezası mı odeyecegım? yoksa işime ve okuluma son verip askere mi goturecekler hukukcu arkadaslardan cevap beklıyorum. lütfen bir avukat arkadaş yardımcı olsun bilgi birkiminden faydalanalım
Alıntı:
á àá àá àá àá àá à rumuzlu üyeden alıntı
İzzetcevap için tşk ederim. acaba 3 yıl askere gitmesem sürekli para cezası mı odeyecegım? yoksa işime ve okuluma son verip askere mi goturecekler hukukcu arkadaslardan cevap beklıyorum. lütfen bir avukat arkadaş yardımcı olsun bilgi birkiminden faydalanalım
Neredeyse 1 yıl zaman geçmiş, nedir son durumun? Süreç nasıl işledi senin için?