Boşanma Davası, Eş Hakkında Rapor İstemek?
Merhaba,
Boşanma davasında erkek, kadın hakkında beni aldattı, rapor istiyorum diyerek, kadın kişinin rızası olmadan cinsel bir rapor alabilir mi acaba? İsteyebilir mi Kadının hakkı olmadan.
Not: Elinde hiç bir kanıt olmadan bunu isteyebilir mi? Video, resim, belge v.b hiç bir şey olmadan..
Cevap: Boşanma Davası, Eş Hakkında Rapor İstemek?
Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.
Alıntı:
_student_ rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Boşanma davasında erkek, kadın hakkında beni aldattı, rapor istiyorum diyerek, kadın kişinin rızası olmadan cinsel bir rapor alabilir mi acaba? İsteyebilir mi Kadının hakkı olmadan.
Not: Elinde hiç bir kanıt olmadan bunu isteyebilir mi? Video, resim, belge v.b hiç bir şey olmadan..
Olay anında, durumu raporlayan , yetkilendirilmiş veya resmi görevli biri bulunup durumu raporlamamışsa,
bu dediğiniz raporun düzenlenebilme şansı yok.
Ha isteyebilir mi?
İnsanoğlunun hayal sınırı yok, herşeyi isteyebilir elbette.Bu durumda karşı tarafın ilk isteyeceği şey ise, bu istekte bulunan kişinin akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor istemek olur sanırım.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Olay anında, durumu raporlayan , yetkilendirilmiş veya resmi görevli biri bulunup durumu raporlamamışsa,
bu dediğiniz raporun düzenlenebilme şansı yok.
Ha isteyebilir mi?
İnsanoğlunun hayal sınırı yok, herşeyi isteyebilir elbette.Bu durumda karşı tarafın ilk isteyeceği şey ise, bu istekte bulunan kişinin akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor istemek olur sanırım.
Peki Erdoğan bey, kişinin akıl sağlığı yerinde ise yine de isteyebilir mi acaba? Not: Dava geçimsizlik v.b şeylerden dolayı açılmıştı. Yani aldatma konusunu kişi kendini savunma, iftira anlamında kullanıyor.
Yine de bu durumları göz önüne alırsak, kadın olan eşin isteği dışında bu rapor için mahkeme karar verebilir mi kadının isteği olmadan?
eş hakkında rapor istemek konusunda bu forumda arkadaşlar, karşı tarafın, "eşimin davranışları nedeniyle psikolojik rahatsızlığa girdim" demesi olasılığı varmış.