-
Avea Borcu
Merhaba 2 sene önce aveayla bir inatlaşma sonucu faturamı ödemedim ve şuan toplam faturam 4000 tl ye çıktı avukat masraflarıyla beraber ögrenmek istedigim konu şu;
hattı başka bir şehirde açtıgım için tebligat başka adrese gidiyor yani hiçbir şekilde elime ulaşmıyor 2 senedir ne avukat aradı beni ne aveadan aradılar borcunuzu ödeyin diye bir şekilde avukata ulaştım konuştum borcunuzu ödeyin yoksa evinizden eşya vs alınıcak icra işlemi başlatılıcak dendi.Aradan 3 ay geçti ben avukatı aradım 3000 tl ödeme yapıcam dosyayı kapatalım dedim avukat bana borcumun 4000 e çıktıgını söyledi bende 3000 ü şimdi veriyim kalan 1000 ide taksitlendirelim dedim avukat bana hepsini biranda ödemem gerektigini söyledi bende kızdım ödemiyorum ne yaparsanız yapın dedim avukatın cevabı siz bilirsiniz işleminizi hemen ilk sıraya koyduruyorum 1 hafta içersinde icra işlemi başlatılıcak dendi şimdi aradan 2 ay geçti hala ne gelen var ne giden ben bu borcu yinede ödüycem vicdanen rahatsız oldugum için fakat merak ettigim neden icra başlatılamıyor 2 senedir ve bu durum ödememem durumunda ne olur ?
-
Cevap: Avea Borcu
Muhtemelen, icra islemi baslatilmadan once, AVEA'nin avukatindan bir SMS alirsiniz.
Gecen sure aleyhinize isliyor.
" aveayla bir inatlaşma sonucu faturamı ödemedim.." demissiniz, bu tur konularda inatlasma olmaz, bir haksizlik gordugunuzde, konuyu yazili olarak ilgili kurumlara yazip sikayet etmeliydiniz.
-
Cevap: Avea Borcu
Anladığım kadarıyla adres kaydına ulaşılamıyor. Bu nedenle de tebligat yapılarak takip kesinleştirilemiyor. Size ya da ikamet adresinizin yer aldığı Muhtarlığa tebligat yapılmadığı sürece icrai işlem yapamazlar. Avukatla uzlaşmada sıkıntı yaşıyorsanız ve borcunuzu da ödemek niyetindeyseniz, Avea müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm.