Tek taraflı yetkili servislik iptali hakkında servis hakları
Eskişehirde 7 yıldan bu yana Ferroli yetkili servisligini yapmaktayım merkezden yönlendırılen ısler 3 aydır sos programı adı verılen progremdan mail yoluyla gelmekteydı gelen mesajlara karsılık olarak servıs kabul veya servıs ret seceneklerı secılerek (ret) konusunda savunma yazılıyordu 1 ay once gelen servısı ret ettık ve savunmasını yazdık bır sorun cıkmadı 14/11/2011 tarıhınde cep telefonundan merkez servıs tarafından gayrı resmı arandım bır klıma montajı yonlendıreceklerını soyledıler ısı su anda yapamayacagımızı soyledım (eskısehırde bızle beraber 3 servıs bulunmakta) hıc bır acıklama almadan servıslıgınızı ıptal edıyoruz dedıler saat:10:00 daha sonra 14:00 da servıslık ıptal yazısı fax yolu ıle geldı (merkez servıs tarafından yonlendırılen klıma montaj talebıne cevapsız kaldınız ve servıs sozlesmesınde belırtılen 8 ıncı maddeye uymadıgınız tespıt edıldıgınden yetkılı servıslık ıs akdınız fesh edılmesıne kara verılmıstır.) daha sonra sıstemden saat 16:00 baska bır servıs yonlendırıldı ertesı gun sıstemden baska bır servıs yonlendırıldı cevapsız kaldık.
Ben bu fırmanın 7 yıllık servısıyım gayrı bır resmı telefonla ısle alakalı bır yazı olmaksızın servıslıgımın ıptal edılmesı sıstemden yollanmadıgına gore bır art nıyet yokmu ben 7 yıl hızmet vermısım bır acıklama dahı yapılmadan bır sıkayet olmadan servıslıgımın ıptalı sahsı fırmamın prestıjını etkıledı musterı hakları var, ınsan hakları var, benım bır tıcarı hakkım yokmu nerelere basvurabılırım.
Cevap: Tek taraflı yetkili servislik iptali hakkında servis hakları
Genel mahkemelerde haksız feshin iptali veya tazminat davası açabilirsiniz avukatınızla irtibat kurup geniş bilgi alabilirsiniz.
Cevap: Tek taraflı yetkili servislik iptali hakkında servis hakları
bilgilendirme için teşekürler