Mahkeme Acıcaklar biri bilgilendirebilirmi?
kız arkadaşımla yaklaşık 2 senedir beraberiz. ikimizde 18 yaşındayız yani reşitiz. 1 hafta önce cinsel ilişkiye girdik ve iliskiden hemen ertesi gün sonra evlenmekten bahsetti. Ona daha bu karar için küçük olduğumuzu ama söz takıp ailelerimizide tanıştırabilceğimizi önerdim. Bana sert bir tepki verip o zaman neden benle birlikte oldun diye bir yanıt verdi. ya benimle evleniceksin yada dava açıp ceza evine giriceksin diye mesaj attı. su anda gorusmuyoruz , olayı ailesine yansıtmış ve ailesi benle konuşarak persembe günü davayı acıcaklarını söyledi. Şu anda ne yapmam gerekir acilen bir avukatmı aramalıyım? cezası ne kadardır ? davanın düşme ihtimali varmı ? hiçbirşey yapamazmıyım ? İlişkiye girerken kesinlikle zorlama yada bir vaadde bulunmadım. 2 mizde isteyerek girdik. Yardım edebilcek biri varsa telefonlada arayıp konuşabilirim biri yardımcı olurmu ?
Cevap: Mahkeme Acıcaklar biri bilgilendirebilirmi ?
sen bunları savcılıkta söyle. daha sonra dava açılırsa iddianamede yazılanları burada yaz bakalım. şimdilik birşey söylemek yanlış olur.
Olay gerçekleştiğinde karşı taraf 18 yaşını doldurmuşsa(19 undan gün amış olmalı) ve rızası varsa biraz başın ağrır, onun dışında içeri girmen söz konusu olmaz.Geçmiş olsun.
Senin amacın neydi? milli olmak mı? Kızın yerine kendini koy; yine aynı şekilde düşünüyorsan, yolun açık olsun..
:
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
senin amacın neydi? Milli olmak mı? Kızın yerine kendini koy; yine aynı şekilde düşünüyorsan, yolun açık olsun..
Milli olmak mı?:)))
Kizin hic sucu yok mu yani ? Ailesi de ayri bir facia zaten, kendi rizasiyla cinsel iliskiye giren cocuklarina kizmamislar, olayi dava acarak karsi tarafa yikmaya calismislar. Neyse, burada kisileri elestirmek yersiz. Bence gercekten kizin kendi rizasiyla olduysa, birsey cikmaz..