Savcılığa Gidiyorum Kafam Karıştı
Yardım, öneri, destek arıyorum.
3 aydan beri, bazı şahılar ve bu şahısların beraberindeki şahısların zor ve tehdit yoluyla 30.000 YTL üzerinde paramın
cebredilmesine maruz kalmaktayım. Şahısların müteaddit defa sindirme ve korkutma eylemlerine maruz durumundayım. Bahsi geçen şahısların doğrudan ölümle tehdit ve 'bulunduğun yeri biliyoruz' ya da 'polise başvurursan öldürürüz' 'polise gidersen paranı alamazsın) benzeri üstü kapalı tehdit ve sindirme eylemlerine maruz durumdayım. Şahısların yasadışı fiileri nedeniyle sahibi olduğum işletme büyük zarar görmüş bulunmaktadır ve çok büyük ailevi sorunlar yaşamaktayım ve
ruhsal travma yaşamaktayım. Hayatımdan ciddi şekilde endişe etmekteyim. Maddi ve manevi müşküliyetim had safhadadır. Şahısların kapsamlı bir yasadışı suç örgütü mensupları oldukları duyumunu almaktayım, çevrede geniş çaplı kanundışı eylemler yaptıkları duyumunu almaktayım ve kanun kuvvetlerinin yardımını talep etmekteyim.
Ancak Cumhuriyet Başsavcılığı (Beşiktaş) bu konu İstanbul mahkemelerini ilgilendirir dedi. Zira bu şahısların teşviki ile birinden kısmi miktarda senet aldım ve onların teşviki ile senedi işleme koydum.
Savcılık bu yüzden olayı adi dolandırıcılık olarak niteledi.
Ancak arkadaş çevrem işi ancak organizeye sevk edebilirsem çözebileceğimi söylüyorlar.
Param yok, avukatım da artık yok. Kendi başvurumu nasıl yapabilirim veya bir önerisi olan arkadaş var mı?
Ben dahil 2 esas görgü tanığı ve 5 tali derecede görgü tanığı var.
Beni mağdur bırakan şahısların ise işledikleri suç konusunda son derece geniş bilgileri var, nitelikli kişiler, tahminen emniyet görevlisi olan bir veya daha fazla yardımcıları var. 3 tanesi kayıp 1 tanesi cep telefonundan olayı reddediyor ve diğerlerin benden borç almış olabileceğini söylüyor. Paramı alacağımı söylüyor ama polise gidersen alamazsın diyor.