Aracımı satarken dolandırıldım
01/08/2011 tarihinden noter satışı ile aracımı dolandırıcılara kaptırdım. dolandırıcılar galeriye sattı galeride konya da ikamet eden ve cep telefonu bildirmeyen ve istanbulda bulunan bir galeri numarası veren birine satış yaptılar . 15/10/2011 tarihinde dolandırıcılık şebekesi çökertildi ve o tarihten sonra aracı alan kişi plakayı değiltirdi yeni plaka 42 cvp 37 oldu savcılığa dilekçe verdim araca el koyma kararı mahkemeden alındı. mahkeme sonucuna göre aracın kime verileceği belirlencekmiş. ben aracımın bana iadesini istiyorum bunu nasıl sağlarım ve şuanda ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Cevap: Aracımı satarken dolandırıldım
allah rızası için cevap verin
aracını konya da mı dolandırdılar ismi S... S... miydi?
yok aracımı istanbulda dolandırdılar
geçmiş olsun benimde aracımı dolandırdılar 6 ay önce fakat kanunlar dolandırıcılardan yana sanırım hiçbirsey yapılamıyor. ortada suç yok diyorlar umarım siizn iş hallolur:(
kardeşim benim dolandırıcılar yakalandı gazeteye bile çıktı 22 kişiyi dolandırdılar hukuk olarak ne yapabilirim şimdi onu öğrenmek için yazdım araca hakim el koydu bana vermesinin peşindeyim
Araca el koyma kararı hakkında
dolandırıcılık yoluyla 3.şahsa geçen araca mahkeme tarafından el konulduğunda araç 3. şahısta kalıp satılamaz şerhi mi konur yoksa yedi emin otoparkına mı alınır ?
değerli hukukcularımızdan yardım bekliyorum lütfen yardım edin
Cevap: Araca el koyma kararı hakkında
Alıntı:
sendogangebes rumuzlu üyeden alıntı
dolandırıcılık yoluyla 3.şahsa geçen araca mahkeme tarafından el konulduğunda araç 3. şahısta kalıp satılamaz şerhi mi konur yoksa yedi emin otoparkına mı alınır ?
Her ikisi de yapılmalıdır.
mahkeme sizce aracı mağdura mı verir yoksa 3. şahısta mı bırakır? mahkeme aracım için el koyma kararı almış ama e-devlette plakayı sorguladımda hak mahrumiyeti görünmüyor