İkamet adresinin değişmesi, tebligatın eski adrese yapılması, icra
Merhabalar FİNANSBANK'TAN tarafıma takip başlatıldı tebligat ayın 25'nde çekildi fakat bankadakı adres teyzemın evının adresıydı.Adresımı aldırıralı 1.5 sene oldu fakat teblıgat yınede teyzemlere gıttı teyzemler benım artık orada ıkametgah etmedıgımı soyleyınce muhtara gıtmıs fakat muhtarda kabul etmemış.Şuan teblıgat nerede bılmıyorum ödeme yapmayı dusuyorum taksıtı planladık avukatla...Adres yenı ayrıldıgım evde gozukmektedır ayrılalı 2 hafta oldu tebligat orayamı gider ben nasıl ulaşırım teblıgata..?yardımcı olursanız sevınırım.Cevap beklıyorum...
Cevap: İkamet adresinin değişmesi, tebligatın eski adrese yapılması, icra
Alıntı:
betalisa rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar FİNANSBANK'TAN tarafıma takip başlatıldı tebligat ayın 25'nde çekildi fakat bankadakı adres teyzemın evının adresıydı.Adresımı aldırıralı 1.5 sene oldu fakat teblıgat yınede teyzemlere gıttı teyzemler benım artık orada ıkametgah etmedıgımı soyleyınce muhtara gıtmıs fakat muhtarda kabul etmemış.Şuan teblıgat nerede bılmıyorum ödeme yapmayı dusuyorum taksıtı planladık avukatla...Adres yenı ayrıldıgım evde gozukmektedır ayrılalı 2 hafta oldu tebligat orayamı gider ben nasıl ulaşırım teblıgata..?yardımcı olursanız sevınırım.Cevap beklıyorum...
Takibi yapan avukatla görüşmüş bir ödeme planı yapmışsınız zaten.Daha eski tebligata ulaşmak için bir çaba harcamanıza gerek yok.Anlayamadığım kısım, avukatla ödeme planı yaptığınızda belirttiğiniz adresi tekrar mı değiştirdiniz?
Gerçekten ödeme niyetiniz varsa ve avukata bildirmiş olduğunuz adres şu an ikamet ettiğiniz adres değilse, gelecek yazışmalara tebligatlara ulaşmak için yapmanız gereken, adres bilgilerinizi güncellemek olmalı.
Cevap: İkamet adresinin değişmesi, tebligatın eski adrese yapılması, icra
Avukatla görüştüğümde ödemeyi avukatın kendisine yapacağım üzerine anlaştık ofisine gidip ödeme yapacağım...Yeni adresim onlarda yok...Korkum şu ki ayrıldıgım evdekı adrese giderse ordakı ev arkadasımla tartışırız..o yüzden almam gerekıyor mu tebligatı bilemiyorum...Ödeme yapmayı tabıkıde dusunuyorum cunku boyle bısı hıc basıma gelmemıstı..Çok üzüldüm...Tebligatın nereye gittiğini nasıl öğrenebilirim...birde avukat kesinleşirse 45 tl gibi bir raamında dosyaa eklenecegını soyledı..anlamadıgım ne kesınlesınce...? cevap ıcınde tesekkur ederım.