ihale yaklaşık maliyet bir öğrenci taşıma ihalesininde firmalar tarafından yaklaşık maliyet hesaplana bilinirmi? hesaplana bilirnir ise bu suç mudur
Printable View
ihale yaklaşık maliyet bir öğrenci taşıma ihalesininde firmalar tarafından yaklaşık maliyet hesaplana bilinirmi? hesaplana bilirnir ise bu suç mudur
Sorunuz anlaşılmıyor, maliyet hesaplama neden suç olsun ki....
efendim bir ihaleye girdim kısmı teklif vardı ve bende kısmı teklif vermedim ve bütün ihaleye hepsine teklif attım yaklaşık maliyete yakın fiyat verdim diye sikayette ihaley ile konusu olmayan kişiler tarafından suç duyurusunda bulundu savcılıga savcılıkta yaklaşık maliyet te yakın teklif attım diye iihaleey fesat karıştırmaktan dava açtı hakımde bilir kişi istedi yaklaşık maliyet firmalarca hesaplana bilinirmi?
_efendim bir ihaleye girdim kısmı teklif vardı ve bende kısmı teklif vermedim ve bütün ihaleye hepsine teklif attım yaklaşık maliyete yakın fiyat verdim diye sikayette ihaley ile konusu olmayan kişiler tarafından suç duyurusunda bulundu savcılıga savcılıkta yaklaşık maliyet te yakın teklif attım diye iihaleey fesat karıştırmaktan dava açtı hakımde bilir kişi istedi yaklaşık maliyet firmalarca hesaplana bilinirmi?