Darp, Yaralama ve yağmalama fail haleni dışarıda geziyor ?
Öncelikle Merhaba,
Yaklaşık olarak 1 ay önce (29-09-11) tarihinde tanımadığım bir kişi tarafından yolumun kesilmesi üzerine elimdeki telefonumu istedi. Ben de karşı çıktım bunun üzerine tartaklama şeklinde gelişen olaylar sonucu bana vurması sonucu kavga etmeye başladık. O günlerde sağlık durumum yerinde olmadığı için ve gasp girişiminde bulunan kişinin cebinden çıkardığı kesici alet(neşter) ile yaralandım. Bunun üzerine kişi elimden düşen telefonumu alıp kayıplara karıştı.
Emniyet Müdürlüğüne olayı bildirip, o şahsın yaptığım araştırmalar sonucu adını soyadını bulup ilettim. Lâkin son bir kaç gündür o şahsı halen iş yerimin önünden geçerken görüyorum. Şimdi sormak istediğim. Telefonumu aldı Halen telefonum ortada yok. Benim Vücuduma dikiş atıldı 5 tane. Bunlara Rağmen fail halen nasıl sokaklarda elini kolunu sallayarak gezebiliyor. Polisler işi erteledi mi acaba gibi şeyler takılıyor aklıma. Yardımlarınızı Bekliyorum direkt savcılığa mı başvurmam gerekirdi sizce ? ( not: Konuyu Yanlış Yere açtıysam üzgünüm, Konu başlığında da bir harf fazla olmuş. Teşekkürler)