Trafik kazası yaptım 8de8 kusurluyum siorta sirketinde ödeme sıkıntısı
trafik kazası yaptım 8de 8 kusurluyum kaza mağduru özel servise getirdi ve aracı onarımını yaptırdı ve özel serviste orjinal parçalarını taktırdı en son hesaplar çıkartıldı ve 8600tl hasar işçilik ve yedek parça masrafı oldu sigrta 6500tl sini ödemede tahutte bulunuyor geriye kalan 2100tl kaza mağduru benden istiyor bu durumda ben insanlık namına kalan miktarıda ödedim. sigorta şirketim HDI ben bu ödediğim miktarı sigorta şirketinden nasıl iade ala bilirim bilgilendiriseniz sevinirim.
ve ayrıca çıkan bütün masrafları ödemesi gerekmezmi, eksper değişen yedek parçaları ve işçiliği onayladı ama eksik ödeme yaptı.
Cevap: Trafik kazası yaptım 8de8 kusurluyum siorta sirketinde ödeme sıkıntısı
yeni bir gelişme oldu sigorta şirketine parça faturası yollanmış işçilik faturası yollanmamış. sigorta şirketi işçilik faturasını kesilmesini istememiş ve serviste bunu kabul etti cıkan farkı da bana ödettiler ayrıca servise benim kredi kartımdan ödeme yaptım 2100 liranın faturasını kesmemişler ve bu acıklarından dolayı servise baskı yaptım ve işçilik faturasını da kestirdim (parça faturası ve işçili faturası tarihleri farklı oldu ama aynı ayın içinde). birde eksper raporunda işçilik ve parça dahil diye fiyat cıkarmıs sigorta şirketine ama işçilik faturası yok sadece parça faturası var ellerinde işçilik faturasını sigrta sirketine versem bana ödediğim miktarı öderlermi ödemeselerde mahkemeye versem bir şey çıkarta bilirmiyim.
Cevap: Trafik kazası yaptım 8de8 kusurluyum siorta sirketinde ödeme sıkıntısı
Burada sorun sanki sigortada değil de, serviste gibi geliyor bana.
Daha evvel (hem de HDI sigorta ile) 4 defa aracımı servise götürdüm, hiçbirinde benden tek kuruş bile talep edilmedi.