Trafik kazası yaptım %100 kusurluyum

trafik kazası yaptım %100 kusurluyum benim sigortam HDİ karşı tarafın hasarını yapıyor ama servisle anlaşması olmadığı için kendi belirlediği işçilik ve yedek parça fiyatından ödeme yapıyor. araç sahibi benden geriye kalan kısmı benim ödememi istiyor bu durumda benim ne yapmam gerekiyor.

Cevap: trafik kazası yaptım %100 kusurluyum

HDI den uzak duralım o zaman.
Mazallah pert olan 2011 model arabaya "biz buna beş bin lira belirledik" de diyebilir.

Cevap: trafik kazası yaptım %100 kusurluyum

mağdur çok zor durumdayım arabamı cıkartamıyorum diyor ve bende kalan tutarı ödedim.
yeni bir gelişme oldu sigorta şirketine parça faturası yollanmış işçilik faturası yollanmamış. sigorta şirketi işçilik faturasını kesilmesini istememiş ve serviste bunu kabul etti cıkan farkı da bana ödettiler ayrıca servise benim kredi kartımdan ödeme yaptım 2100 liranın faturasını kesmemişler ve bu acıklarından dolayı servise baskı yaptım ve işçilik faturasını da kestirdim (parça faturası ve işçili faturası tarihleri farklı oldu ama aynı ayın içinde). birde eksper raporunda işçilik ve parça dahil diye fiyat cıkarmıs sigorta şirketine ama işçilik faturası yok sadece parça faturası var ellerinde işçilik faturasını sigrta sirketine versem bana ödediğim miktarı öderlermi ödemeselerde mahkemeye versem bir şey çıkarta bilirmiyim.