Yaralamalı Trafik Kazası Tazminat Davası
Öncelikle Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.
Yaklaşık 5 ay önce bir trafik kazası yaptım. Olay şu şekilde gerçekleşti. Gece saat 23:00 civarı üç arkadaşımla Esenyurt' tan avcılar istikametine seyir halindeyken trafik ışıklarını 20 metre geçtikten sonra (ışıklar yeşil yanıyordu ve ışıkların 10 metre gerisinde yaya üst geçidi vardı) üç gencin orta refüjde durduğunu fark ettim. Bir tanesi aniden yola fırladı. Ne kadar sağa kaçsam da vurmaktan kurtulamadım. Sonrasında aracımdan inip yaralı genci yolda bekleyen araçlardan birine bindirip arkadaşlarıyla beraber yaklaşık 2 km ilerideki hastahaneye götürdüm. Ben hastahanedeyken olay yerine gelen polis tutanağında yüzde elli hatayı bana yazmış.(sanırım) Kırk metre fren izi yazmış olayın ilginç tarafı ne kadar çabalasanız da orada kırk metre fren izi yapamazsınız. Bir gün nezarette kaldıktan sonra ertesi akşam nöbetçi mahkemeye çıktım. Savcının imza ile adli kontrol istemine hakim beşbin tl karşılığında salıverilmeme karar verdi.
Dün gelen mahkeme kağıdın da karşı tarafın tazminat davası açtığını öğrendim. Karşı dilekçe vermek için on gün sürem olduğunu yazıyordu. Şimdi sizden ricam birincisi nasıl bir karşı dilekçe yazabilirim. ikincisi ise bana yardımcı olabilecek avukat arkadaşlar var ise (davayı verebileceğim) yardımlarını bekliyorum.
Cevap: Yaralamalı Trafik Kazası Tazminat Davası
yardımlarınızı bekliyorum lütfen en azından bir cevap.