Yaralanmalı Trafik Kazası Yaptım Hukukçu Arkadaşlardan Yardım İstiyorum
Öncelikle cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim.E5 Yanyol üzerinde, çalıştığım şirkete ait araçla 50-60 km hızla ilerlerken,E5 te kamyondan inen 50 yaşlarında bir vatandaşın yan yolun diğer tarafına geçmek istemesi ve aniden önüme fırlaması sonucunda yatığım fren ile manevrayla sağ ön taraftan çarptım.aracı hemen durdurup yanına gittim ambulans trafik çağırdım.hastaneye götürdüler.durumu ciddi ve Kırıkları vardı.bugün iyiye gittiğini öğrendim.Sizlerden ricam olayın gelişmesine karşı alacağım ceza ne olabilir.Tutulan rapora göre kusur oranı %70 çarptığım vatandaşta %30 bende görünüyor.Benim kusurum 52/1b Vatandaşı devlet hastanesinden alıp özel hastaneye götürdük tüm masrafları şirketimize ait olmakla ilgileniyoruz.Ben karakolda ifade verdim ve bir gün nezarethanede tutuldum.Savcı Bey verdiğim ifadem doğrultusunda beni salıverdi.Çarptığım vatandaş yoğun bakımda olduğundan ifade veremedi.Sadece kazanın nasıl olduğunu bilmediğini söylüyor.Allah korusun durumu kötü olursa nelerle karşılaşailirim.kendi çektiğim sıkıntıları unuttum.Kişinin durumu ve olası alacağım cezalar neler olabilir.Saygılar.:(