Kiracıyı evden çıkartamıyorum
Öncelikler bu siteyi hazırlamakta emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Bu forumla kiracı/ev sahibi herkesin derdine çare bulabiliyorsunuz.Benim konum söyle:
26.08.2011 tarihinde eşyalı dairemi bir kız tutmak istedi.400 tl kira 400 tl deposit olarak belirttik.400 tl verip,gerisini hafta başında vereyim demesine rağmen,ne parayı alabildik,ne kontrat yaptık,kimlik bile vermiyor.Eve annesini ve çocuğunu yerleştirdi.Artık bir güvensizlik oluştu,kirayı bile ödeyecek durumları yok, o yüzden evi boşaltmalarını istedim.Ev bulunca boşaltırım diyor.
Bu durumda ne yapmam gerekiyor,şu anda evimde işgalci durumunda değil mi?
Saygılarımla..
Cevap: Kiracıyı evden çıkartamıyorum.
Kontratiniz olmamasina ragmen bile oraya gecmesiyle aslinda bir sözlesme dogdu diye biliyorum ben. Bence avukata danisin.
Elektrk Su Dogalgaz sizin adiniza ise iptal edin acilen derim ben. Gitsin kendisi actirsin, haliile kontrat gerek acmak icin :D
Alıntı:
n00b rumuzlu üyeden alıntı
Elektrk Su Dogalgaz sizin adiniza ise iptal edin acilen derim ben. Gitsin kendisi actirsin, haliile kontrat gerek acmak icin :D
Evet, bu zekice. Dolaylı yoldan kontrat yapmaya kendisi yanaşacak böylelikle.
Yorumlarınız için teşekkürler,borçtan dolayı elektirk kesildi.evde mum ile oturuyor hala..bakalım ne kadar dayanacak ..
Size boşuna bir avukat ile görüşün denmemiş. Taşınmaz zilyedliğine vaki tecavüzlerin önlenmesi şeklinde fuzuli şagili Kaymakamlık kanalı ile tahliye işlemini bir avukat kolayca yapar.
Alıntı:
sinarit rumuzlu üyeden alıntı
Yorumlarınız için teşekkürler,borçtan dolayı elektirk kesildi.evde mum ile oturuyor hala..bakalım ne kadar dayanacak ..
Yazık kim bilir nasıl mağdur olmuşlardır Allah bazı insanlara mal verirken biraz da insaf ve vicdan verseydi ne iyi olurdu...
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Yazık kim bilir nasıl mağdur olmuşlardır Allah bazı insanlara mal verirken biraz da insaf ve vicdan verseydi ne iyi olurdu...
Sayın Engin bey,beni tanımadan insaf ve vicdan hakkında suçlamasaydınız daha iyi olurdu.Size cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum.Konuyu kilitleyebilirsiniz artık.
Sayın sinarit sözümü üzerinize alınmayınız muhatabınadır. Malum meslek hayatımızda neler görüyoruz biz. Sizi tanımadığım için sizi suçlamam mümkün değildir sözüm dediğim gibi bazı insanlara (!)dır. Kaldı ki mülk sizindir kimse karşılıksız kullandırmanızı isteme hakkına söz söyleme hakkına sahip değil ben dahil.
Burası sosyal bir paylaşım forumu aynı zamanda bazen duygularımızı da paylaşabiliriz.
Baki selam