Cevap: Nafakanın tekrar tahsili
dekontları mahkemeye sunmuş olmanıza rağmen tedbir nasıl kabul edilmemiş hayret.. nafaka borçları illa icra dosyasına yatacak diye bir kaide var da biz mi bilmiyoruz.. bence elinizdeki dekontlarla paranızı geri alabilirsiniz, zira hem dekontla nafaka ödemişsiniz hem de icra dosyasından toplu nafaka ödemek zorunda kalmışsınız, dolayısıyla karşı taraf haksız zenginleşmiş, ya o banka ile yolladıklarınızı iade edecek veya icra dosyasına yatanı iade edecek, yoksa çift nafaka ödemek gibi bişey olmuş sizinkisi. aman dekontlara mukayet olun.
Cevap: Nafakanın tekrar tahsili
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Benim banka dökümlerimi ve dekontlarımı itiraz için mahkemeye başvurduğumuzda sunduk. Sayın hakime hanım aynen şunu söylemiş: " Beni ilgilendirmez. icra dosyası varmış, oraya yatırsaydınız!"
Elimde dekontların ötesinde benim de karşı tarafında banka dökümlerini mahkeme kanalı ile istettik. orada herşey ayan beyan ortada. Sizce icra inkar tazminatı işler mi?
Avukatım ısrarla muhakkak işler aksi taktirde mutlaka temyiz ederiz ve kazanırız diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?