Cevap: Ehliyet Almam Gerek
Kaydınızı sildirerek diplomanızı alabilirsiniz.
Alıntı:
döküntü rumuzlu üyeden alıntı
Kaydınızı sildirerek diplomanızı alabilirsiniz.
Kaydımı silmek için de birikmiş harç borcunu talep ediyorlar. Benim şu anda o miktarı ödemem mümkün değil. Başka bir yolu yok mudur acaba? Sonuçta kanıtlamam gereken şey; en az ilkokul mezunu olmam değil midir?
Peki üniversitede kaydınız olduğuna dair bir belge verilmiyor mu?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Peki üniversitede kaydınız olduğuna dair bir belge verilmiyor mu?
Dediğim gibi öğrenci belgesi vermek için borcumu ödememi istiyorlar. Başka ne tür bir belge olabilir?
Sorunumu çözdüm sayılır.
Üniversite, lise diplomamın "aslı gibidir" onaylı fotokopisini gönderecek. İlginiz için teşekkür ederim.
Alıntı:
safata rumuzlu üyeden alıntı
Dediğim gibi öğrenci belgesi vermek için borcumu ödememi istiyorlar. Başka ne tür bir belge olabilir?
İlk mesajınızdaki "öğrenci belgesi vermiyorlar" kısmını atlamış, Sayın dokuntu'nün mesajındaki "diplomanızı alın" önerisini göz önüne alarak "diploma vermiyorlarsa öğrenci belgesi gibi bir şey alın" anlamında yazmıştım. Pardon :)
Bu hangi fakülte/yüksekokul?
YÖK'ün geçmişe yönelik harç borcu alınmayacağına dair yazısı vardı, aynı zamanda 26 ağustos tarihli bakanlar kurulu kararında geçmişe yönelik harç borcu alınmayacağı yazıyor, hala bunu isteyen neresi?
Kaydımın silinmesi gerekiyordu konusuna gelince yönetmelik gereği azami öğrenim süreniz dolsa bile sizin ek sınav hakkınız olduğu için eski kanunda bu ek sınav haklarınızı kullanacağız belli bir süre beklenirdi onun sonunda ykk ile kayıt silme yapılırdı.
daha önce mezun olduğunuz liseden mezun olduğunuzu gösteren bir belge alınsa peki o geçerli bir belge olabilir mi sizin için?:alala