Kredi kartı borcum var yasal takip ve icra başlamdan evimi satarsam bır sorun olurmu
kredi kartlarına olan borcum var ve ben halen bir şekılde yatır çek takla attırma yapıyorum işsizim ve yıllardan berı bu yolla devam edıyorum ama artık gücüm kalmadı ben bu evimi anneme satarsam bır sorun çıkarmı anneme yaklaşık 352 gr altın borcum var ve karşılığından evimi yani kendi oturduğum ev hisseli kat ittifakı yok hissede yabancıya satılmaz kımse almıyor kat ıttıfakı yok dıye bır sorun çıkarmı ılerıde ıcralık olusam mal kaçırma durumu olurmu saygılarımla
Cevap: Kredi kartı borcum var yasal takip ve icra başlamdan evimi satarsam bır sorun olurmu
İlk Önce İkamet Adresini Değiştir Bankalara Bildirimi Yap. Üzerine Olan Hisseleri Devret Annene Sorun Olmaz. Hisselere Devretsen Bile İkamet adresini değiştirmezsen haciz gelir o adresten herşeyi alır götürür.
Cevap: Kredi kartı borcum var yasal takip ve icra başlamdan evimi satarsam bır sorun olurmu
Birde eğer icra işlemleri başlarsa avukatlar arayıp gel anlaşalım taksit yapalım derler senden taahhut almak isterler ödeme yapacağına dair.KESİNLİKLE ÖDEME GÜCÜN YOKSA HİÇBİRYERE İMZA ATMA .imza atarsan ödeyemezsen HAPİS CEZASI alırsın.
Boyle saygin bir hukuk sitesinde size sadece borcunuzun odenmesi tavsiye edilir, borctan kacmaniz degil.
kartlar avukata dusmeden hemen adres degıstır kı daha sonra degıstırsen bıle ılk once borcun oldugu adrese gelırler ne yapacaksan avukata dusmeden yapacaksın unutma