Maaş Haczi İtirazı nasıl yapılır
Merhaba ;
Ben 2002 yılında türkcell abonesiydim borcumdan dolayı hattım iptal olup icralık oldum ve avukat aracılığıyla dosyamı kapattım.Eski işyerinden geçen gün arkadaşım aradı ve türkcell tarafından maaş haczi geldiğini söyledi avukat bürosunu aradığımda 2004 yılında 3 faturamın olduğunu söylediler ama ben o yılda başka öperatör kullanıyordum ayrıca zaten 2002 yılında dosyasını kapattığım numarayı tekrar açtırmak için sözleşme imzalamadım.Bana hukuk bürosunun verdiği cevap sen bana öde sonra türkcelle dava aç paranı geri al dedi benim ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla,
Cevap: Maaş Haczi İtirazı nasıl yapılır
bu yazıyı yanıtlayacak hukukcu yok mu
İcraya verildiğiniz dosyanızı inceleyin mümkünse avukatınıza incelettirin usule uygun kesinleşmişse menfi tespit davası açabilirsiniz veya avukatın dediği gibi itirazi kayıtla ödeyip geri alma davası açabilirsiniz.
merhaba 2002 yılında senetli alışveriş yaparak 300 tl civarında parayı ihmalkarlık yaparak ödemedim.. yıl 2012 dava açılmış ve 2013 yılında maaş hacizi yapılmak istendi.. itiraz ettim dava açıldı askerlik nedeni ile iştirak edemedim..2014 günümüze gelindiğinde 2 gün önce yazı geldi. 300 tl borç 5.100 tl olmuş..maaş hacizi yapılarak tahsil ediliyor acaba İTİRAZ ETMELİMİYİM YOKSA FAİZ MASRAFLAR VS OLAĞAN düzeyde mi? ve ödedikten sonra itiraz yolundan birşey çıkarmı... fazladan bir soru daha sormak istiyorum.. peki bu maaş hacizi ile ortalama ne kadar masraf çıkar
tesekkurler saygılar...