Cevap: Müşteri gizliliği ihlali
Bilgilerin turklcell tarafından verildiğine nasıl eminsiniz?
Arayan kişi sizi rahatsız ettiği için savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Hattı kapamak için kimlik fotokopisi vermek gerekiyor.. Bayi kafasına göre hat iptal ettiremez, bit yeniği var.
Beni arayan kisi Turkcell müşteri hizmetlerinde konuştuğu bilgiyi aldığı kisinin isim sicil numarası ve konuştuğu saati veriyor tüm konuşmalar kayıtlı fakat Turkcell bu konuşmayı bize dinletmiyor
Zaten Turkcell hattın nasıl kapatıldığını bize acikliyamiyor bayının hatası diyor
Alıntı:
ulsbrhn rumuzlu üyeden alıntı
Beni arayan kisi Turkcell müşteri hizmetlerinde konuştuğu bilgiyi aldığı kisinin isim sicil numarası ve konuştuğu saati veriyor tüm konuşmalar kayıtlı fakat Turkcell bu konuşmayı bize dinletmiyor
Turkcell zaten bu konuşmayı kafasına göre size dinletemez bunlar mahkeme ile talep edilebilir. Bayinin de kafasına göre hattı kapatmaması gerekir ama sonuçta bu menü onlarında ellerinde burada da bence görevi kötüye kullanım oluyor.
Turkcell'den talep ettiğinizde sizin hattınızı tekrar size geri açmıyor mu. Bayiyi Turkcell'e şikayet ettiniz mi? Turkcell'i BTK'ya şikayet ettiniz mi? Bunların üzerine eğer eski numaranızı geri alamazsanız ve bunun ile ilgili olarak maddi kaybınız oluşmuşşsa ve bunu ispat edebilirseniz. (Bu hat üzerinden şu kadar müşterim bana ulaşıyordu bu yüzden satışlarım düştü vb.) tazminat davası açmayı da düşünebilirsiniz.