Bireysel kredi borcu yüzünden hapis cezası alır mıyım?
merhaba yaklaşık 6000 tl bireysel kredı kullandım hazır kredı sadece kımlık bılgımle bana bu kredıyı verdıler duzenli bie işim vardı aylık 1300 tl alıyodum 2 aydır işsizim odem imkanım yok çalmadığım kapı kalmadı kredı alırken bır suru kağıt ımzaladım ama nedır bılmıyorum sözleşme deniliyormuş bu kredıyı odeyecek gücüm kalmadı işte bulamıyorum acaba hapis cezası alırmıyım icra adıma kayıtlı bir bır eşya mal bulamassa bundan dolayıda hapis yatarmıyım saygılarımla yardımcı olmanızı rica ederim
Cevap: Bireysel kredi borcu yüzünden hapis cezası alı mıyım?
asgari ücrete binlerce iş var.. niyet yok niyet....
Hayır şu anda hapse girmezsiniz.
Ama icra için oturduğunuz eve geldiklerinde "aman mal almasınlar" diye taahhüt verirseniz, bu taahhüdü yerine getirmediğinizde hapse girebilirsiniz.
sen dıyonkı asgarı ucretle bınlerce iş var bız aramıyomuyuz usta durumu bılmeden ınsanları yargılama sen işten çıkarıldınmı oyle ınsanı rencıde ederr gıbı vuruyon burda 6000 tl bıreysel kredı yazdım dığer dolandırılıp yıllardır kartçılara odedığım faız cabası ben ıstemezmıyım odemek çalmadığım kapı kalmadı işim boyacı sezonluk
senoleker saol tesekur ederım ne yapalım alacaklarını alsınlar taahhut versemde odeyemıyecem bankayla temasa gırdım bunu uygun odeyebıleceğim taksıtlere bolun dedım onlar bana hayır olmaz iş avukatlık olduktan sora anlaşam sağlanabılınır denıldı yanı sıcıl bozulacak ıcralık olunacak ne anlamı kaldı kı tesekur edrım saolun
Alıntı:
decart rumuzlu üyeden alıntı
senoleker saol tesekur ederım ne yapalım alacaklarını alsınlar taahhut versemde odeyemıyecem bankayla temasa gırdım bunu uygun odeyebıleceğim taksıtlere bolun dedım onlar bana hayır olmaz iş avukatlık olduktan sora anlaşam sağlanabılınır denıldı yanı sıcıl bozulacak ıcralık olunacak ne anlamı kaldı kı tesekur edrım saolun
Arkadaşta Sana Demiş ki Ödeyemiyeceksen SAKIN hiçbiryere İmza atma. Bir de Bundan Dolayı Hapis Yatarsın. Normalde Hapis Cezası Yok.Taahhüt Verirsen Ödemesen İşin içinden Çıkamazsın
teşekkur ederım saolun eyvallah