Öğrenci darpa maruz kalması sonucunda açılan dava
İyi akşamlar sayın üyeler :)
Benim küçük bir sorum olacaktı. Biliyorum burda bu tür konulara cevap verilmeyebilir. Ancak soruma cevap alabilirsem . Düştüğümüz durumu anlayabileceğim :(
Geçen yılın son haftalarında hoca tarafından dersde dayağa maruz kaldım . Polise giderek şikayet ettim. Sonra konu üzerine dava açıldı. Bir süre sonra şahit olan arkadaşlarım ve ben Savcılığa ifade verdik . Bu çarşamba günüde duruşma olduğuna Babama ve bana tebliğ kağıdı geldi. Ancak şahitlik yapan arkadaşlarıma bunla ilgili birşey gönderilmemiş. Onlarında davaya gelmesi zorunlumu bu sorumu cevaplarsanız çok sevinirim çünkü telefon açıp haber vermem gerekiyor . Eğer geliceklerse . Saygılarımla şimdiden teşekkür ederim hepinize..
Cevap: Öğrenci darpa maruz kalması sonucunda açılan dava ...
Öğretmenin neden dayağa başvurdu acaba.Bende bir eğitimciyim üzüldüm.
Her ne olursa olsun dayak olayı olmamalıydı, ama şunuda belirtmek isterim o öğretmenin derslerine girerse seni zora sokabilir bu yüzden olayı program yapan müdür , müdür yardımcısına belirt , derslerine girmemesini öneririm yani.
Soruna yanıt gelirse , onlara ihtiyaç olsa çağırılırdı zaten , ifade verdiyse yeterli olacaktır heralde ( sadece mantık yürüttüm ) .
Geçmiş olsun.
--------------------------------------
Seni tebrik ediyorum , olayın peşini bırakma kanıtları topla ve görsünler okulların halini.Gariban diye dayak atılması hiç etik değil , kendi oğulları kızları orda olsa hiç mi empati yapmıyorlar.
Kaçıncı sınıfsın , garibandan kastın nedir tüm okul mu kötü durumda yoksa sadece gariban - fakir öğrencileremi böyle davranılıyor ? hangi ilde bu okul ?
Geçmiş olsun , inşallah sonuca varırsın , allah yardımcın olsun
Hayırlı günler.
-----------------------------------------