Cevap: Tazminat davasi (RUSYA)
Konuyla ilgili bir fikri olan saniyorum yok. Cogu arkadasa ayrintili olarak yardimci olunmus o yuzden herkese yardimci olunacagini dusunmustum.Genede takip etmeye devam edecegim.
Belge yok sanırım özellikle "Is baslangicinda geri cagiracaklarini soylediler" demişsiniz, Sadece söz ise bir hükmü yok.
Bir de "dilekce yazarak ve imzalayarak Turkiyeye dondum" demişsiniz. Nasıl bir dilekçe bu?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Belge yok sanırım özellikle "Is baslangicinda geri cagiracaklarini soylediler" demişsiniz, Sadece söz ise bir hükmü yok.
Bir de "dilekce yazarak ve imzalayarak Turkiyeye dondum" demişsiniz. Nasıl bir dilekçe bu?
Evet herhangi bir belge vermediler ise cagiracaklarina dair.Ama sonuc olarak ben bu firmada yaklasik 3 sene calistim. Isi birakirkende istifa dilekcesi yazmadim. Dilekcede yazdigim en onemli kelime is Bitimi.Bu kelimenin anlami mevcut projenin bitmis olmasi ve yeni proje henuz alinmamis olmasidir.Yani firmada kriz doneminde is alamadigi icin ufak bir ara vermis oldu. Ben sibiryada calsiiyorum burdada kisin is olmaz Soguk nedeniyle.- 50 - 60 dereceyi bulan soguklar nedeniyle is asgari seviyey indirilir ve yazin calismalara devam edilir.Sirketde bizi kis donemi is bitimi evlerimize gonderdi.Yazin geri cagiracaklarini umit ettik.Yazin cok kisiyi geri cagirdilar ve kaldiklari yerden devam ettiler ise.Ama kimilerini geri cagirmadilar.Bu aksam yazdigim dilekcenin benzerini firmadan alarak tam olarak ne yazdigimi buraya da yazacagim umarim avukat arkadaslar ne yapmam gerektigi konusunda yardimci olurlar. Genede yardim icin simdiden cok tesekkur ediyorum...