Online Sağlık Danışmanlığı
Yasaları olabildiğince araştırdık, ancak hukukçu arkadaşlara danışmak istiyorum;
Online birebir ücret karşılığında sağlık danışmanlığı vermenin herhangi bir yasaya aykırılığı varmıdır? Şuan halihazırda doktorsitesi.com ve benzeri bir çok site soru-cevap şeklinde, Boyner grup da back-up programı ile telefon desteği ile bu hizmeti vermekte.
Tanı-Tedavi verilemez oluşu konusunda bilgiliyiz ancak sadece salt bir danışmanlık hizmeti verilmesi konusunda herhangi bir mevzuat varmıdır?
İkinci sorum bankamızın sitemize "sağlık sitesi" bahenesiyle pos vermeme gibi bir lüksü varmı?
Teşekkür ederim.
Cevap: Online Sağlık Danışmanlığı
medline böyle bir hizmet veriyor.
bundan ne farkı olacak sizinkinin?
Aradığımda en geç ikinci çalışta bir hekim açıyor telefonu. Daha doğrusu taahhütleri bu şekilde. Hekime soru soruyorsunuz sizi yönlendiriyor.
Dediğim gibi boyner back-up ın da benzeri bir servisi var. Şuan aktif olarak yayına girmediğimiz için detaylı bilgi veremeyeceğim ama kısaca şöyle özetleyebilirim;
Karşınızdaki danışmana, danışmanlık aldığınız süre için dakika ücreti ödeyerek canlı kamera, ses ve metin destekli danışmanlık alıyor olacaksınız.
Tekrar ediyorum hukuki kısmını biz elimizden geldiğince araştırdık, yanlız banka ile aramızda çıkan problemler sebebiyle bu konuda bir bilişim hukukuna hakim avukattan bilgi almak isterim.
Yayın hayatına girerken ve sonrasında zaten bir büro ya da avukat ile çalışmamız icab ediyor.
Böyle bir hizmet ve+ren bir kaç yer var , insan hayatını olumlu yönde etkileyecek bir şeyin suç olacağını sanmıyorum zaten.
Tebrik ederim güzel proje.
Hayırlı akşamlar
Teşekkür ederim. Ancak biliyorsunuz ki mantıklı olan herşey hukuka uygun olmuyor her zaman o yüzden avukat bir arkadaşın desteğini beklemekteyim.
Tekrardan teşekkürler.