Kamu görevlileri emekli sandığı,maaşımızdan faiziyle kesti,ama şimdi faizsiz ödüyor.ne yapmam gerek?
Emekli belediye başkanlarına ödenen kıdem tazminatı var,bunu bize önce aylık olarak bağladılar ve sonra siz ihtilalden sonra yapmışsınız darbeyle belediye başkanı olmuşsunuz asaleten degil vekaleten yapmışsınız pardon diyerek maaşımızdan her ay faiziyle birlikte yıllarca aldılar geri...bizde idare mahkemesine gittik kaybettik ve danıştaya taşıdık durumu 6 yıl sonra kazandık,maaşımız geri bağlandı ve birikmiş paramızı aldık ama ana parasını aldık,faiziyle bizden aldiklari paralari şimdi ana parasını ödediler bize.bu ödenen paranın faizinide almam için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz teşekkurler.( bu konuda bilgisi olan ve davayı almak isteyen avukat arkadasimiz olursa kontakta kurabiliriz.tesekkurler simdiden.
Cevap: Kamu görevlileri emekli sandığı,maaşımızdan faiziyle kesti,ama şimdi faizsiz ödüyor.ne yapmam gerek?
lütfen rica ediyorum efendim...konuyla ilgili hiç fikri olan yokmu.
Cevap: Kamu görevlileri emekli sandığı,maaşımızdan faiziyle kesti,ama şimdi faizsiz ödüyor.ne yapmam gerek?
Öncelikle sitemiz avukat arama yeri değildir. Bu duruma başta yönetim olmak üzere bütün üyeler karşı çıkar.
Eğer mahkeme kararınızda faizden söz edilmemiş ise bu bir eksikliktir. Normalde dava dilekçenizde talep edilmesi ve kararın da bu şekilde çıkması gerekirdi. Ancak tersi olmuşsa faiz için ikinci bir dava daha açmanız gerektiğini düşünüyorum.
özür dilerim öncelikle,hata yaptıysam...teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için...inşallah bunun zaman kısıtlaması yoktur dava açmak için çünkü 2 ay olucak.