Kredi çekip yurtdışına çıktım
sevgili hukukçular problemim çok büyük ben 2011 in ocak ayının sonunda yurtdışına(EU ülkesi) çıktım,çıkmadan önce çok samimi bir arkadaşıma 15000 tl denizbank tan bireysel kredi çektim ve artı ona full(bankalar,kredi kartlarım,para çekme,eft,gönderme alma vs.) vekaletimi verdim,kredi yanılmıyorsam 48 yada 36 aylık,bu samimi arkadaşım paranın bir kaç ayını yatırdıktan sonra hiç yatırmamış ve bir kaç gün önce memleketten aradılar ve bana ailemi avukatların aradığını ve parayı yatırmamı istemişler,ben yurtdışındayım ve en az 1 sene Türkiye ye dönemeyecek durumdayım çünkü burda yeni bir hayata başladım evlendim oturma ve çalışmma izni aldım,benim sorum şu,bankanın benim yurtdışında olmam nedeni ile nasıl bir yaptırımda bulunabileceğini öğrenmek istiyorum,arkadaşıma ulaşamıyorum artı şu anda bankaya herhangi bir para yatırabilecek durumumda yok,lutfen bir açıklama yapabilirmisminiz.saygılarımı sunuyorum.
Cevap: kredi çekip yurtdışına çıktım.
Güvenerek büyük bir hata yapmışsınız , Türkiye dönmeniz gerecek heralde , burdan değilde real'Den bir avukat ile görüşürseniz daha faydalı sonuçlar alırsınız.
Hayırlı günler
Arkadaşım ben hata yaptım yada yapmadığımı size sormuyorum,lutfen yani anlıyorum evet belki aptal yerine koyuyorsunuz beni ama,insanım bende başkasını içinde ne var ne yok nerden bileyimki ben,ben her insana saygı göstermesini öğrendim çünkü bende insanım,güvenmesini öğrendim ve hala insanlara güvenebileceğimi biliyorum,lutfen bana sadece konumla sorduğum soru ile ilgili cevap istiyorum,hepsi bu.saygılar.
Anlıyorum sizi ama burdan avukat arkadaşlar fazla ilgilenemiyor , buna benzer konular var ise araştırın çok ciddi bir konuysa reel 'den bir avukat bulup görüşmenizi öneririm.Dediğim gibi burdan verilen bilgiler yüzeysel kalacaktır.
Yanlış anlamayın benide , sizi yargılamak bana düşmez , aptal yerine felanda koymuyorum est. bizde çok büyük hatalar yaptık insanız sonuçta.
Hayırlı günler.
Yurtdışında bir işlem yap(a)mayacak fakat burada sizi özlem ve hasret ile bekleyen bir denizbankınız her zaman olacak...
Allah razı olsun arkadaşlar çok aydınlatıcı cevaplar verdiniz.
Alıntı:
Sitenin ücretsiz hukuki danışma sağlama gayesi bulunmamaktadır. Sitenin amacı genel hukuk bilgisi vermek olup, şahsi hukuki sorunlarınız için Avukatınıza danışmanızı öneririz. Forumlarda sorduğunuz sorular, yeterli hukuki veriye sahipse ve şahsi danışmanlık talebi olarak nitelendirilmediği sürece, diğer site üyeleri tarafından yanıtlanabilir. Site yönetiminin veya site üyelerinin sorulan sorulara yanıt verme zorunlulukları yoktur. Forum hukuki bilgi paylaşımı esası üzerine kurulmuş olup, farklı amaç güdenlerin kayıtları silinecektir.
https://www.hukuki.net/showthread.php...um-Kurallar%FD