-
Yaş Büyütmek
Öncelikle merhaba. Ben 24 ekim 1994 doğumluyum . Polis meslek yüksek okuluna yada akademiye girmek istiyorum fakat 23 gün ile yaşım küçük olduğu İçin giremiyorum. Şimdi dava açsak . Doktordan kemik yaşı falan isterler mi ? isteseler bile hallederiz (annem hemşire). Ama tek sorun hastane doğumlu olmam böyle bişey mümkün mü acaba? :alalaTeşekkürler
-
Cevap: Yaş Büyütmek
Yani kemik yaşı olumsuz olsa bile anneniz hemşire olduğundan dolayı hile yapıp büyük olarak gösterebilecek mi?
-
hayır demek istediğim doktor kemik yaşım hakkımda olumsuz bişey derse devreye annem giricek demek istedim. Kemik yaşım büyük gösteriyor. Ama 2 ay almak istiyorum
-
mümkün değil aynı sorunu bende yaşamıştım nüfüsta hastahane doğum raporun varsa mümkün olmuyor. çünkü sen davacı nüfüs davalı oluyor. uzayacak bir dava gibi görünüyor. yaş büyütme davası açarken nüfüsa gönderiyorlar evrak için sana ait hastanenin hazırladığı doğum raporu varsa mümkün değil. uzayacak bir dava açsan bile istediğini alana kadar gerekli yaşa ulaşırsın. diye düşünüyorum
-