Mahkemede fotoğrafı delil göstermek suç olur mu?
Boşanma davamızda karşı tarafın avukatı evliliğin ilk gününden beri bizim mutsuz ve sürekli kavga ettiğimizi belirtmiş.Ben şimdi bilgisayarımdaki eşimle çektiğimiz veya onun tek olarak kameraya poz verdiği güldüğü fotoğrafları delil göstersem gidip bana 2. bir dava daha açar mı izinsiz kullandım diye?
Cevap: Mahkemede fotoğrafı delil göstermek suç olur mu?
Fotoğraflar lehinize delil olmaz zannediyorum...en azından sizin durumunuzda .....mantıken
çünkü fotoğraf çekilirken genelde insanlar olumlu görüntü verirler...
yine de gösterebilirsiniz
Ayrıca suç da olmaz....
Alıntı:
barent rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma davamızda karşı tarafın avukatı evliliğin ilk gününden beri bizim mutsuz ve sürekli kavga ettiğimizi belirtmiş.Ben şimdi bilgisayarımdaki eşimle çektiğimiz veya onun tek olarak kameraya poz verdiği güldüğü fotoğrafları delil göstersem gidip bana 2. bir dava daha açar mı izinsiz kullandım diye?
Suç olmaz merak etmeyin...
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
Fotoğraflar lehinize delil olmaz zannediyorum...en azından sizin durumunuzda .....mantıken
çünkü fotoğraf çekilirken genelde insanlar olumlu görüntü verirler...
yine de gösterebilirsiniz
Ayrıca suç da olmaz....
Ama şöyle gir durum var; karşı avukat evliliğin ilk gününden beri huzursuzluklar çıktığını ve evliliğin artık çekilemez hale geldiğini söylemiş.Bende de evliliğin başından itibaren her ay çekilmiş yüzlerce fotoğraf var.
Ayrıca bu fotoğrafları eşim evi terkettikten sonra ben işte iken eve gelip hepsini silmiş.Ben bir programla zar zor kurtardım.Eşimin yaptığı suç mu?
Buna benzer birseyi ben de yapmaya hazırlanıyorum.pek bir getirisi olmasa da hakimin kanaatini etkileyebileceğini sanıyorum.Zaten bosanmak isteyen biri ben mutluyum demezki.Birseyler ileri sürmeli ki bu da onlardan biri.Ben videoları da gönderiyorum.Fotografları da.Mesajlasmalarımızı da.Eşinin yaptıgı suç değil.Ya aslında zina bile suç değil kusur olarak nitelendiriliyor.Yani birseyin suç olabilmesi için erkeğin yapmıs olması gerekiyor gibi bisey:) Kasın hakları kontrol altına alınmıyor rapor gibi belgeler düzenlenirken yeterli sorgulama yapılmıyor her erkek potansiyel bir suclu.Kadın hakları senin benim özlük haklarımızın da üzerine çıkar duruma gelmiş.Kadın erkek cekişmesinde değilim ben kimse yanlıs anlamasın ama kötüye kullanılıyor