Boşanma aşamasındayız, takılar bende ama
Merhabalar, eşimle boşanma aşamasındayız ve ikimiz adına kiralık kasa vardı. Ben kasayı boşalttım altınlar şuan benim elimde mahkemede karşı taraf alabilirmi bunları tekrar. şuan bende. yanlız ortada aleyhimde bişey var eşim mahkemeye bankanın dekontlarını sunmuş bu bilezikleri vs altınları almasına yeterli bir delilmidir. Ayrıca bankada kasada bilezik olduğuna dair bir bilgi yok ve kasaya ne koyacaksınız diyede sormamışlardı, bu isbatlanır mı?
Cevap: Boşanma aşamasındayız, takılar bende ama
banka hic bir zaman kiralik kasada ne oldugunu bilemez. bos kagitta koymus olabilirsiniz. ancak esiniz altinlarin nerde oldugunu mutlaka soracaktir. ve sizin hangi tarihte kiralik kasaya gittiginizde belli..
Takılar kadına hediyedir. Eşiniz mahkemede takıların sizde olduğunu ispat edebilir. Ve takıların bedelini sizden alır. Hakimin kafasında evli bir çiftin ortaklaşa kasa kiralamasından yola çıkarak bu kasada altınların takıların olduğuna varan bir mantık silsilesi oluşacaktır.
O takılar her halükarda eşinizin. Şimdi olmazsa ileride vermek zorundasınız.
Tşk ederim düğün cd ile isbat edebilirmi? 2 aylıkta evliydim hakim ondan yana kanaat getirir diyorsunuz yani?
ayrıca düğünden yaklaşık 1 hafta sonra kasayı kiraladık. Bende kalma durumu gibi bişey yokmu? eşim her harikarda bilezikleri isbat edip alırmı
Evet ne yazıkki eşiniz bunu ispat edip o takıların tamamını ya da bedeli kadar parayı sizden alır. En doğru hareket eşinize o takıları geri vermek yada anlaşmak.