Cevap: Kazanılmış hak sorunu ..
Öncelikle geçmiş olsun fakat anlattıklarınız kadarıyla hukuka uygun olarak bir kazanılmış hakkınız doğmamış bu yüzden, hukuka aykırı olarak kazanılmış hak, kazanılmış hak değildir. Eğer idare durumu 60 gün geçmesine rağmen farketmemiş olsaydı bu durumda hukuka aykırı olarakta olsa kazandığınız hak sizin kazanılmış hakkınız olurdu. Yani kanımca açacağınız bir iptal davasından sonuç alabileceğinizi düşünmüyorum fakat kaçırdığınız diğer sınavlardan ve bu süreçteki yıpranma payınızdan ötürü idari yargıda, tam yargı davası açabilirsiniz. Bu şekilde maddi ve manevi zararınızı tazmin edebilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun
Cevap: Kazanılmış hak sorunu ..
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim .. Dekan bu konuda bana hak verdiğini söyledi . Rektöre verdiği raporuda okuttu bize olumlu şeyler yazmış . Benim madur olduğumu kendilerinden kaynaklanan bir yanlışlık olduğunu ve maduriyetimin giderilmesi için kaydımın yapılması tarzında bir yazı yazmış . Eğer bizim idari mahkemede açıcağımız davaya benim lehime bir cevap verebilirler mi verseler kayıdım olur mu ?