Selamlar arkadaşlar , öncelikle sitede emeği geçen herkese teşekkürler.Bundan yaklaşık 1,5 ay once arkadaşla 90 TL'ık 10 tane bilet aldık.100 TL'ya satıp , 100 TL kar olarak cebimize koymaktı amacımız.Konser gününe 2 gun kala,elimizden biletleri cıkaramadık.Hatta bunun üstüne sehir firsatları sunulan herhangi bir sitede,bu konser 45 tl olarak satılmaya baslandı. 2 gün kalmış,elimizde 7 bilet var ve 45 tl olarak fırsat sitesinde satışta.E bizde dedik ki , bu biletleri bari 50ye satalım , elimizde kalmasın.Yani zararın neresinden dönsek kardır diye düşündüm.Arkadaş tamam dedi,çakallık yapmış.60'a satıyomuş.Neyse bu arkadaşı bi gün biri aramış,bilet lazım diye.Gitmişler yanlarına alışveriş olmuş.Aslında bunu yapan kişi,organizatör sahibiymiş.400 Bin TL zararı varmış,bizde ucuza sattığımız için,sahte bilet sanmış.Cunku sahibi oldugu mekanda,barkod okuma sistemi yok.Bakıyolar , yırtıyolar geçiolar.Belirttiğim kişide , bu zarar'ın biz tarafından yapıldığını düşünmüş.Neyse arkadaşı almışlar şikayetten dolayı.Bende duyunca gittim.Anlık olarak orda bileti yakınca organizatör,sahte değil dedi.Bizim ifadeleri aldılar,ifadelerin üstünde "SUÇ : Dolandırıcı" yazıyodu.Sonra 4-5 saat beklettiler.Gayrettepe asayişten,iki sivil geldi.Organize subedenlermiş.Arkadaşın kuzeni biletixde calısıyo , onu belirtmiş.Onlarda 3 kisi sanmıslar bu isi yapan.Bizi "sorguladılar." Sonra gittiler.Ailelerimize , "geçmiş olsun" demişler.Amir , "bişey yapmadıkları belli.dikkat etsinler.telefonlarıda dinlenir.temiz cocuklar,parmak izi ve resimlerinin cekilmelerinede gerek yok" demis.Bizi öyle saldılar.imza attırdılar "ifade-darp ugramadık ve cıkıyoruz" şeklindeki 3 farklı konulu kagıda.tekrar baktım suç'a , dolandırıcılık yazıyo.sordum,bizi niye aldınız , karaborsacılık mı ? diye.onun gibi bişey dedi.Neyse saldılar bizi ordan.1 aydan fazla oldu bu başımıza geleli.Bayramın ilk gün'ü gbt verdim problem yoktu.Dün diğer arkadaş aradı , "gbt aldılar , dolandırıcı yazıyo.sordum , savcılıkla siliniomuş" dedi.
Dünden beri araştırıyorum,ve sizede sormak istiyorum ;
1 ) Neden Dolandırıcılık ?
2 ) GBT'de olmasının sebebi ne ?
3 ) GBT'de 3 gun'e kadar bişey yoktu da , niye simdi eklendi ?
4 ) Mahkeme kagıdı vs hiçbişey yok.Mahkemeye cıkar mıyız bu durumla ilgili ?
5 ) Polis'in dediği gibi,sildirebilir miyiz ?
Şimdiden ilginize teşekkürler.Umarım doğru yere açmışımdır konuyu.