-
Bıçakla yaralama
Merhaba
Benim bi sorum olucak çok tedirgin ve panik halindeyim mümkünse cvaplarsınız memnun olurum.21 yaşındayım üniversite öğrenciyim.
Haziran 2010'da gece 2 bucukda evimin bahcenin onunde annemin eski iş ortağını gordum ıslık çalıyor ses çıkatıyordu bende bunun uzerıne polisi aradım polis geldi şahısı uzaklaştırdı 5 dakika sonra yine geldi.annemi tehdit ediyormuş annemde bu olaydan 2 hafta once savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. kendisini onceden uyarmama ragmen ısrarla rahatsız ediliyorduk.kapinin onunden ayrılmadı bende kendimi korumak icin ekmek bıcagını aldım cıktım karsısına bogustuk bıcağı sokmadım bıcak çizdi onu boğuşurken ardından cevre sakınleri polis cagırdı ve benı karakola goturduler nezarethanede kaldım sabah savcının karsıısna cıkıcaksn mahkmeye sevk edıleceksn dedılr .sabah savcının karsıısna cıktım durumu anlattım mahkemeye sevk edılmedm. şimdi beni eylül 2011 mahkeme çağrıyorlar tutuklanma olasılığım varmıdır değerli büyüklerim şimdiden teşekkür ederim
-
Cevap: Bıçakla yaralama
Bende senin yaşında iken aynı şeyi yapardım.Olayın ucunda annen var sonuçta, lakin keşke daha soğuk kanlı davranabilseydin.Elinde bıçakla dışarı sen çıktığın için ortada kendini korumaya bahane edebileceğin bir şey yok.O eğer bahçeye girmeye kalkıp sıze saldırsaydı ozaman kendini korumaktan bahsederdin.Bıçaksız çıkıp yumruk yumruğa darp etseydin ilk suçun olduğu için ve tahrik altında işlediğin için çok yüksek bir ihtimal içeri girme durumun olmazdı.İmkanın varsa avukat tut.İşin içinde bıçak olması seni biraz zora sokabilir.Geçmiş olsun.