-
Dolandırıldım
herkese selamlar. 2 yıl kadar önce biriyle ortaklık yaptım.uyanık bir adam kendisi.ve evimi onun üzerine aldım.kredi ona cıktıgı için.bir yıl taksitlerini ödedim ve tapuyu vermek istemedi.bu arada ortaklık hukukumuz sözlü olarak bitmişti.fakat alacaklı olduğum için ben kapanış için gereken imzayı atmadım.bu adama tapu iptali davası açtık.ekimde mahkemem var.bankaya ödemeleri ben yaptığım için hakime dekontları verdik eve harcamalarımın parke ıvır zıvıe faturaları ve mütahitle evin alındığı tarihte yaptığımız sözleşmeyi verdim.ve hakim daireye şerh koydu benim adıma.şimdi asıl konu şu.bu adam benim evimin tapusunu vermefiği gibi iş yerindeki ortaklığımıda sahte imza ile fesh etmiş.imzayı güya muhasebeci atmış ama iş yeri benim ortağımın üzerine geçmiş.savcılığa suç duyurusunda bulunduk.sormak istediğim şimdi nasıl bir yol izlenir bu adam 4 ayak üstüne düşüyo hep bu işten sıyrılma şansı varmı ve ben bir senedir o iş yerinde değilim bilir kişi ve hakim gönderdik onların yaptığı tespitle alacaklarımı alırmıyım bu aDAM da cezasını çekermi nasıl çeker? cevap bekliyorum saygılarımla....
-
Cevap: Dolandırıldım...
erkancix... lütfen yanıt bekliyorum kimse mecbur degil cevap vermeye biliyorum ama gerçekten çok müşkül durumda bıraktı bu adam beni çok zor günler gecirdim ve geciriyorum acil cevap bekliyorum konuyla ilgili bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan saygılarımla
-
Cevap: Dolandırıldım...
yüz kişi okumuş bir kişi bi yorum yapmamış anlamadım ben hiçbişey