Yükseköğretimde 2.okul ve askerlik tecil sorunu
Mrb 2005 yılında liseden mezun oldum 2006 yılında acıkogretım okumaya basladım arada bir kac kez kayıt yenilemedim suan acıkogretimde 3 sınıftayım,2009 yılında 2 yıllık bir programa yerleştim okul bu sene bitti tahminende dgsde bir yere atanırım diye umut ediyorum.1988 dogumlu oldugum için kayıt belgeleri arasında askerlik belgesini benden isteyecekler.Acıkögretimi bitirdiğim aynı düzeyde yeni okul okuyacagımdan askerliğim tecil olmayacak sanırım gerçekten böyle mi?Bu sorunu nasıl aşarım acıkogretimi bıraktıgım taktirde yeni okul tecil işlemi yapar mı?Kayıtlar 7 sinde başlıyor çok aciliyeti olan bir konu yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
Cevap: Yükseköğretimde 2.okul ve askerlik tecil sorunu
Merhaba bİlmİyorum bu konuda bİlgİsİ olan varmi ben Şu an bakaya durumundayim aÖf bankacilik bÖlÜmÜne yerŞeltİm ama kayit olamiyorum aÖf ye gİttİĞİmde askerlİk durum belgesİ İstİyor . Şubeye gİttİĞİmde İse ÖĞrenİm belgesİ İstİyor yanİ İkİsİde bİrbİrİnle baĞimli bİr Şey bakaya olduĞum İÇİn kayit olmÖuyorum okula kayit olamadiĞm İÇİn durum belgesİ Çikmiyor bu konuda bİlgİsİ olan bİrİ varmi acaba epey zor durumdayim.