Kredi Borcum ve Dolandırılmam
Merhabalar bi oto yıkama dükkanında işe başladım sonrasında iş verenim oto filtre ve oto kiralama işi yapacağımızı söyledi kendi sicili bozuk olduğundan bizimle birlikte çalışan birini daha ayarladı ve muhasebeci ile limited şirket açmak için gerekli işlemleri yaptırdı bize sonrasında şirketi kurmak için yeterli kaynağım yok şu an eksikliklerim var diye ayarladığı maaş yazıları ile kredi çekmemi istedi ben başta çekmek istemiyordum ama bi kiralama firmasından aldığım araçla kaza yaptım yaklaşık 1000 tl civarında bi ücret tuttu ve bunu ödeyerek açık senetimi o firmadan almış bunu bana koz olarak kullandı ve bi şekilde zorla çektim ben bu parayı 3 4 ay ödedi ve sonrasında abi şirket açıcaktık ortada bişe yok diyince biraz tersledi sonrasında oto yıkamayı da kapattı kredi günü gidip kredi taksit tutarını isteyince bende para filan yok ödemiycem ben çekmedim o parayı diye kelimelerde bulundu 4 tane kredi kartımda bu adamdaydı ve karısındaydı şimdi o kartları kesmiş atmış aranma olursa üzerimde çıkmasın diye durumum yok bu borcu ödüyecek kredi ve kredi kartlarının günleri 1 haftayı geçmiş babama durumu anlattım konuşmak için geldiğinde babamı tersleyerek oğlunuda senide burda parçalarım gibi kelimelerde bulundu ekstradan annem arayarak cocugumun üzerinden kredi çekip ödemiyosun bu nasıl vicdandır diyince oglunuda kocanıda vururum diyerek tehdit etmiş bu durumda ben nasıl bi yol izlemeliyim yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Cevap: Kredi Borcum ve Dolandırılmam
öncelikle tehdit edilmişsin. savcılığa tehdit edildiğine dair suç bildiriminde bulun derim.
açık senedi kimin kime teslim ettiğini teslim eden kişi ifade verirse ispatlarsın. ki bunu veren kişinin yapacağını sanmıyorum çünkü sen krialadığın araç için vermşssin ama o para karşılığı satmış. ki bu suç benim bildiigim kadarıyla.