-
Başbakanlık Bursu
Merhaba arkadaşlar,
2003-2009 yılları arasında üniversite öğrenimime başlayıp bitirdim.
2003 yılında ünv kazandığımda bursa başvurmuştum. Öğrenim ve katkı çıkmıştı. ikisini de almamak için hiç bir işlem yapmadım(banka, senet vs.) ve almadım.
2004 yılında tekrar başbakanlık bursuna başvurdum, çıkmadı.
2005 yılında başvurdum ve umidimi burstan kesip takip etmedim. dolayısıyla burs çıkıp çıkmadığından haberim olmadı ve herhangi bir burs almadım.
şimdi kyk'dan borcum falan var mı diye sorgulattığımda 2005 yılı ile 07/09/2007 yılları arasında Burs olarak T.C. Ziraat Bankası'nın Özl. İşl. Mrk. Şubesine adıma ödeme yapıldığı yazılı. ve aşağıda yazıldığı gibi tarihler var.
Kredi Bitiş Tarihi: 30/09/2007
Geri Ödeme Başlangıç Tarihi: 01/10/2009
1-Özl. İşl. Mrk.Şubesine yatırıldığını şimdi öğrendiğim bu bursu (toplamda 4000 TL) toplu olarak alabilir miyim ?
2-Alabiliyorsam nasıl bir süreç izlemem gerekli, Özl. İşl. Mrk.şubesi olduğuna göre özel bir işlemi mi var acaba? şubenin bulunduğu ilden farklı bir şehirdeyim. herhangi bir şubeden alabliyor muyum? vs.
3-Geri Ödeme Başlangıç Tarihi: 01/10/2009 -->>Kredi Türü:burs yazıyor ve bu karşılıksız olduğundan burdaki geri ödeme tarihi neyi ifade etmekte? herhangi bir tebligat almadım.ödeme yapmadım.
değerli arkadaşlar durumum biraz ilginç , yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum..
bu arada kredi geri ödemesini sorgulattığımda adıma borç görünmüyor. (Tc Kimlik numarasına ait kredi geri ödeme bilgisi bulunmamaktadır.)