merhabalar..2009 yılında çalıştığım şirketten hırsızlık yaptığım gerekçesi ile haksız yere işten çıkarıldım...anında gidip mahkemeye başvurdum..2010 yılındaki dava sürecinde bilirkişi raporu istediler ve bilirkişinin kamera kayıtlarını izledikten sonra yazdığı raporda olay yerinde çalınan ürünü benim aldığıma dair kesin bi görüntünün olmadığı ve olay yerine benden başka birisinin de gelmediği şeklinde oldu.mahkeme de ertelendi..son karar bu..işyerinde herhangi bir cezam yoktu herhangi bi uyarı da almamıştım..bi anda sabah çağırıp bana kağıtlar uzatıp imzalamamı istediler..bende itiraz ettim.madem hırsızlık yaptım Polis çağırın dedim fakat böyle bişe yapmadılar ve iş hakkıma bu şekilde son verdiler..hukukçu olarak sizden bilirkişinin yazdığı rapor konusunda yardım bekliyorum..2 yıl oldu ve hala kesin bi sonuç yok ortada...
İkinci olarak sorum , davayı kazanmam halinde işe iadem konusunda iş verene başvurmam gerekmekte..farklı bi yerde işe girdim ve şu an çalışmaktayım..o işe geri dönmek istemiyorum sadece boşta kaldığım sürelerden dolayı alacaklarımı almak istiyorum..bu mümkün müdür yoksa mecbur orada işe başlamam mı gerekir. ?? davayı kazanırsam ek olarak maddi manevi tazminat davası açabilir miyim ? işten çıkarıldıktan sonra ödeyemediğim borçları ve çok yıpranmış olmamdan dolayı...
konumu okuyup yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum şimdiden iyi çalışmalar ...