Digitürk'ün Kullanılmayan Faturayı icraya vermesi
SAYIN FORUM ÜYELERİ , sizlere karşılaştığım bi olayı paylaşmak istiyorum, ekim 2003 yılında 1 yıllık bir Digiturk aboneliği aldım ve faturasını peşin ödedim , bu bir yıl geçtiğinde ilk olarak telefonla aboneliğimi uzatmak istediğimi digiturk abone merkezine ilettim , ama sonra bir takım nedenlerden dolayı bu konudan vazgeçtim , ama bu arada digiturk aboneliğim kesik bir durumda , neyse tabi ben de bu konunun bu kadar ciddi yerlere varacağını düşünemedim ve digiturk kutusunu bi ara geri veriririm diye düşündüm , yakın bi zamanda cep telime bi mesaj geldi digiturk ile alakalı mesajda verilen avukatı aramamı yazan bi mesaj vardı , avukatı aradım ve beni icraya verdiklerini öğrendim ,ve yapabilecekleri hiç bir şey olmadığını kestirip attılar , kullanmadığım ( kesik durumda ) yıllık olarak kesilen bi faturayı icra takibine vermişler, ve o günden bugüne faiz işlemiş , tarafıma hiçbir tebligat yapılmadı , sormak istediğim kullanmadığım bir hizmet için fatura kesilmiş ve icraya verilmiş bu normalmıdır ?? yoksa artık şirketler bu yollar ile mi varlıklarını sürdürüyorlar ?? bu konuda nasıl itiraz edebilirim bana tebligat bile gelmedi , bu konuda yanlız olmadığımı düşünüyorum , açıklamalarınız birçok kişiye yardımcı olabilir SAYGILARIMLA
Re: Digitürk'ün Kullanılmayan Faturayı icraya vermesi
Ev degisikligi nedeniyle digiturk'e canak montajimin yapilmasi talebim oldu, ucrete tabi oldugu soylendiginden de web'ten istanbul'a mesaj atip 2 yildir uyesi oldugum platformun bu kurulumu ucretsiz yapmalari icin talebim oldugunu ilettim, tabii red edildi, 1 yil yeni uye (yeni fiyattan) olmam halinde kurulumun ucretsiz yapilacagi soylendi... ben de uyelik bitis tarihimin 2008 subat oldugunu ogrenip bu tarih itibariyle uyeligimin sonladirilmasi talebinde bulundum ve odemelerimi bu tarihe kadar surdurdum, receiverimi teslim edebilecegim bir adres de verildi... sistem kurulumu yapilmadigi icin receiveri tutmamin bir anlami olmadigini dusunerek aliciyi hemen (yaklasik 40 gun once)teslim ettim... tarafima aliciyi erken teslim etmem gerekce gosterilerek 100 ytl civarinda bir ek fatura cikartildi! Digiturk'u aradim, diger sikayet iletenlerin de vurguladigi gibi muhatap bile alinmadim... erken teslim etmemem gerekiyormus, kullanmasam bile uyelik bitis tarihini muteakip 1 hafta icinde iade yapmaliymisim vs. Halbuki imzaladigim sozlesmede erken iade edilemez veya erken iadesi durumunda uygulanacak hususlar vs de bulunmamakta... ilginc olan digiturk'un sozlesme bitis tarihinden sonraki ilk hafta aliciyi geri istemesi onu bir baska kullaniciya kullandirtma zorunlulugundan kaynaklanmakta, yani erken iade ederek yaptigim davraniz taktir edilmesi gereken bir durumken taraflarinca cezalandirilmaya calisiliyorum...neyse, sonucta hakkimi tuketici mahkemesinde ariyorum... henuz karar cikmadi ama yapilanin hem kanunsuz hem de haksiz kazanc oldugu ortada, sirf baska bir digital platformun varligindan dolayi musteri ve prestij kaybina ugramis bir firma boyle basit bahanelerle musterilerine son anda gol atmaya calismakta, umarim bir an once bu tarz sikayetlerle gereken uyarilar yapilir ve diger kullanicilar bilinclendirilir...